- En iyi cevaplar
- 0
Haklısın.Katiliyorum. Tamamen Kendin Yapip Paylasmaliydin. Ayrica Herkeze ''Kullanmassan Kullanma'' şeklinde Kelimeleri Sarfetme Biz Burda Gercekleri Ve Senin Gelişmen İçin Bilgiler Veriyoruz.
Haklısın.Katiliyorum. Tamamen Kendin Yapip Paylasmaliydin. Ayrica Herkeze ''Kullanmassan Kullanma'' şeklinde Kelimeleri Sarfetme Biz Burda Gercekleri Ve Senin Gelişmen İçin Bilgiler Veriyoruz.
Kardeşim bir şey Demek istemiyordum ama Sende Plugin Paketi Yapmışsın Sadece 1-2 Plugin Eklemişsin Şimdide Gelmişsin Full Alıntı Yapmışsın Diye Milletin Paketini EleştiriyorsunAçık Üstüne Açık![]()
Pek çok alıntı olsada güzel, benim tek anlayamadığım şey siz nerelisiniz kardeşim ? "Plugin Paketi" diyeceğinize "Plugin" diyorsunuz."Kendi Plugin Paketini Yap Bence" diyeceğinize "Kendi Pluginini Yaz Bence" diyorsunuz.Bu nasıl bir zihniyet güzel kardeşim ? Kısacası paketi laf edenler ilk önce türkçesini tamir etsin.
Yanlış kullananlara diyorum, sence sen yanlış kullandınmı kelimeni ?kendi plugin ini yap bence diyerek benim dediğimi kast ediyorsan ben orda the legend kendisimi yazmış plugini oda kodlamış demek istedim anlıyorsun deilmi