AxiTR2
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaslar Kendim Toplayıp Türkçeleştirmiş Olduğum Kendi Serverimdede Kullandığım Crafting Plugin Paketimi Sizlerle Paylasmak İstedim.
BEN KİMİM ?
Arkadaslar Yaşim : 17 Skype: blackmoonmert Yaklasık 2-3 Yıldır mc işleriyle uğraşıyorum ki bu konuda da baya iyiyim. Kendi Serverim Var Reklm Gibi Olmasın Ama
İstediğiniz Zaman Bana Ulaşıp Plugin Olsun Wg Olsun Serverde Bir Sorun OLsun Sorabilirsiniz Elimden Geldiği Kadar Yardım Ederim
Plugin Paketine Geçelim Toplan 44 Tane Plugin Var Gerekli Ve Eğlence Amaçlı Tüm Pluginleri Koydum Ve Türkçeleştirdim Zaten Kendi Serverimde de Aynı Pluginleri Kullanıyorum.
İstek Üzerine İçindeki Pluginlerin Listesi:
Youtube Kanalım :
facebook adresim :
Plugin Paketi Virus Total : Eklenece
İndirme Linki :
İyi Oyunlar İyi Eğlenceler !
BEN KİMİM ?
Arkadaslar Yaşim : 17 Skype: blackmoonmert Yaklasık 2-3 Yıldır mc işleriyle uğraşıyorum ki bu konuda da baya iyiyim. Kendi Serverim Var Reklm Gibi Olmasın Ama
İstediğiniz Zaman Bana Ulaşıp Plugin Olsun Wg Olsun Serverde Bir Sorun OLsun Sorabilirsiniz Elimden Geldiği Kadar Yardım Ederim
Plugin Paketine Geçelim Toplan 44 Tane Plugin Var Gerekli Ve Eğlence Amaçlı Tüm Pluginleri Koydum Ve Türkçeleştirdim Zaten Kendi Serverimde de Aynı Pluginleri Kullanıyorum.
İstek Üzerine İçindeki Pluginlerin Listesi:
Youtube Kanalım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
facebook adresim :
Giriş yap veya üye ol.
Plugin Paketi Virus Total : Eklenece
İndirme Linki :
Giriş yap veya üye ol.
İyi Oyunlar İyi Eğlenceler !
Son düzenleme: