Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben Arda027 ve 6 aylık Minecraft arasından sonra tekrar bir projeye atıldım.
Daha ad olarak kesin bir şekil almadı ama başlıktada belirttiğim gibi Builder, Modaratör ve Coder ihtiyacımız bulunmakta.
Ekipte bulunacak her insan 12 yaşının üstünde olmalıdır. Bu bir zorunluluktur kesinlikle aşılamaz.

Adınız Soyadınız:
Yaşınız:
Skype adresiniz (yoksa Facebook):
Telefon Numaranız:
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz:

Bu Başvuru Formunu Skype adresimden (ardagokcek027) veya ÖZEL MESAJ yoluyla bana iletebilirsiniz. Lütfen yorum olarak başvuru atmayınız kabul edilmeyecektir.

Şuanda Sunucu Yapım Aşamasındadır Bu Yüzden Acil Olarak Alım için bekleniyorsunuz !
Tek yapmanız gereken başvuru metnini doldurmak.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
İyi günler.

EmreOzboy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız: Emre Özboy
Yaşınız: 14
Skype adresiniz (yoksa Facebook): facebook:emre.ozboy[skype]
Telefon Numaranız:[k.b veremem]
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz: war moderstorlukte ii im coder de de iyiyim denerseniz gorursunuz zaten

Dj Akın

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız:Akın Oktay Atalay
Yaşınız:13
Skype adresiniz (yoksa Facebook):teemo.***
Telefon Numaranız:0544 *** 62**
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz:Builder olmak istiyorum olamazsam coder olurum builderlikte tecrübem iyi yarışmalar kazandım sadece mega yapılarda acemiyim

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim Soy İsim : Yiğit Dilbaz
Skype Adresi : Blazer_yt500 EPosta: [email protected] 2Yerden ulaşabilirsiniz.
Uzman Oldugu Bölüm : Admin|Moderator\Pluginer\Skripter:::: Açıkcası Herşeyi Yapabilirim.
Günlük Kac Saat Online : 7 8 Farketmez
Kod bilgim> Her türlü Kodu Biliyorum
Saygım>Oyuncuya Kurucuya SAygım Sonsuz !!

******Kendimden Bahsediyim*****
Ben 15 Yaşında Yiğit Adında Bir Java VeriTabanlı Bir Oyunun Oyuncusuyum. Ve 2 Yıldır Server İşleriyle Uğraşıyorum Ve Tam 1 Yıldır Plugin Kodluyorum. Açıkcası Ben Oyun İçi hiçbir Bilmediğim Komut Yok. Ve Deneyimim Şu Şekilde 5 6 civarı Server Açtım Ve 3 4 civarı nerdeyse Hepsi tuttu Ve Çok Vip Sattım HerNeyse Microfonum Bulunuyor. Aradığınız Çoğu Şey Bende Bulunuyor. İyi Oyunlar Skype'den Ulaşınız Değerlendiriniz Lütfen...

RinHyuga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız: Doruk Alıcı
Yaşınız: 14
Skype adresiniz (yoksa Facebook): facebook: doruk88 skype ım bu face deyil ve : ile d beirleşik
Telefon Numaranız:05373739346
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz: Builder Lık Resimler var skype tan atılabilir

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güncellendi. Mesajlar yollandı.

Adınız Soyadınız:Akın Oktay Atalay
Yaşınız:13
Skype adresiniz (yoksa Facebook):teemo.***
Telefon Numaranız:0544 *** 62**
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz:Builder olmak istiyorum olamazsam coder olurum builderlikte tecrübem iyi yarışmalar kazandım sadece mega yapılarda acemiyim
Skype adresinizi atabilirseniz görüşebilirim sizinle.

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güncellendi. Mesajlar yollandı.
İsim Soy İsim: Yiğit Dilaz
Uzman Oldugu Bölüm : Admin|Moderator\Pluginer\Skripter:::: Açıkcası Herşeyi Yapabilirim.

Ben 15 Yaşında Yiğit Adında Bir Java VeriTabanlı Bir Oyunun Oyuncusuyum. Ve 2 Yıldır Server İşleriyle Uğraşıyorum Ve Tam 1 Yıldır Plugin Kodluyorum. Açıkcası Ben Oyun İçi hiçbir Bilmediğim Komut Yok. Ve Deneyimim Şu Şekilde 5 6 civarı Server Açtım Ve 3 4 civarı nerdeyse Hepsi tuttu Ve Çok Vip Sattım HerNeyse Microfonum Bulunuyor. Aradığınız Çoğu Şey Bende Bulunuyor. İyi Oyunlar Skype'den Ulaşınız Değerlendiriniz Lütfen...

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim Soy İsim: Yiğit Dilaz

Skype adresini kontrol edersen geri dönüş sağladım dostum. ^_^

Dotexer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız:Kutay Karakurt
Yaşınız:17
Skype adresiniz (yoksa Facebook):zekabeyindengelir
Telefon Numaranız:Rastgele Veremem
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz:Coder Skript Yazarım Plugin Ayarlar Türkçeleştiririm Tecrübem 35 yakın Sunucuda Çalıstım isimlerini Pek Hatırlamıom:12 sinde Filan Adminimdi Digerleri Rehber 4 6 Filan Coderda Digerleri Ztn

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Lütfen konudaki Coder ibaresini Developer yada Plugin Geliştirici olarak değiştirin. Coder denen bir meslek, işçi türü bulunmamakta. Aradığınız Java Developer ise Java developer, Skript yazan kimse ise Skripter, Plugin editleyen kimse ise Java konusunda deneyimli ibarelerini ekleyin. Aklıızda bulunsun. İyi şanslar...

Adınız Soyadınız:Kutay Karakurt
Yaşınız:17
Skype adresiniz (yoksa Facebook):zekabeyindengelir
Telefon Numaranız:Rastgele Veremem
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz:Coder Skript Yazarım Plugin Ayarlar Türkçeleştiririm Tecrübem 35 yakın Sunucuda Çalıstım isimlerini Pek Hatırlamıom:12 sinde Filan Adminimdi Digerleri Rehber 4 6 Filan Coderda Digerleri Ztn
35'e yakın sunucuda çalışmışsın dostum. Anlıyorum...

NoHaxJustTMG

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız Soyadınız: Murat Kandilli
Yaşınız: 18
Skype adresiniz (yoksa Facebook): skype.murat40 < (skypem)
Telefon Numaranız: 05394558152
Başvuracağınız konudaki bilginiz ve varsa tecrübeleriniz: Coder - Skripter.