CraftNation SkyBlock Sunucusuna Mühendis/Mimar Alımı

canebi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sayın forum kullanıcıları,
Forumda yaptığım araştırmalara göre tamamen oyuncuların aklında yer etmiş bir sunucu yok.
Bende bu edindiğim bilgilere göre yılbaşından itibaren yavaş yavaş pluginleri hazırlamaya başladım.
Şu anda pluginlerin tamamı hazır bulunmakta. Hepsini ingilizce orijinal sayfasından son updatelerini indirip

kendi elimle tek tek türkçeye çevirdim. Fakat mimari yeteneğimin olmadığı aşikar :D
Yeni açacağım %100 Emek ve hilesiz zor olan skyblock Sunucuma Spawnı yapabilecek uygun ve de ciddi
kişiler arıyorum. Kesinlikle işten sapma veya işi yarısında bırakıp gidecek kişilerle çalışmama imkan yok.
Eğer Ciddi ve de saygılı olup bu kriterlere uyuyorsanız Aşşağıdaki yazdığım örnekteki gibi Konuya cevap verebilirsiniz.

İsim Soyisim :
Yaş (Mümkünse 12'den Büyük) :
Skype Adresi:
Tecrübelerim:

Syfer57

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim : Eren Yıldız
Yaş (Mümkünse 12'den Büyük) : 14
Skype Adresi: live:ay-e-3460 (siz beni bulamayabilirsiniz :) )
Tecrübelerim: 4 yıllık tecrübe ve +250'den fazla yetki sahipliği.(youtuberlik hariç her yetki..)

canebi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim : Eren Yıldız
Yaş (Mümkünse 12'den Büyük) : 14
Skype Adresi: live:ay-e-3460 (siz beni bulamayabilirsiniz :) )
Tecrübelerim: 4 yıllık tecrübe ve +250'den fazla yetki sahipliği.(youtuberlik hariç her yetki..)
death.life11 kullanıcı adıyle skpeden ekleyebilirsiniz

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim : Mert
Yaş (Mümkünse 12'den Büyük) : 16
Skype Adresi: mitkara
Tecrübelerim: %97 civarında word edit ile her şeyi yapa biliyom el emeği göz nurur ola bilir fakat ben para istiyorum karşılığında büyük bir miktar değil 20 tl falan