NoticeFlo
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri!
Sunucumuz için alacağımız yetkililerin şu özellikleri taşıması zorunludur;
* Saygılı olmak zorunda, Türkçe kurallarına uymalı. Her kelimenin doğru yazılışını bilmeli!
* Sunucu içerisindeki bütün görevlerini yerine getirmeli ve bunda kusur etmemeli. Eğer fazlasıyla büyük bir kusur ederse yetkisine son verilecektir.
* Üst mertebesindeki yetkililerin söyleyeceği şeyleri dikkate almalı. Üst mertebeye ulaşmak için gerekli eğitimi bizzat ben vereceğim. Eğer dinlemez iseniz, yetkinize son verilecektir.
(Bizzat eğitimi ben vereceğim plugin eğitimi olsun skript eğitimi olsun oyun içi/dışı her eğitimi ne öğrenmek istiyorsanız öğreteceğim.)
* Aktiflik süresi en azından günde 6 saat olmalı. Bazı durumlarda daha azı kabul edilir, sorun etmeyiz.
-----------------------
Konu için @siradolf69 'a teşekkürlerimi sunuyorum yararlı bir konu açmış.
Sunucumuza alacağımız yetkililerin bu konuyu okumuş olması gerekmektedir.
TIKLA VE KONUYA GİT
-----------------------
Discord uygulamanızın olması zorunludur.
Mikrofon olması zorunludur.
* Sunucu içerisindeki bütün görevlerini yerine getirmeli ve bunda kusur etmemeli. Eğer fazlasıyla büyük bir kusur ederse yetkisine son verilecektir.
* Üst mertebesindeki yetkililerin söyleyeceği şeyleri dikkate almalı. Üst mertebeye ulaşmak için gerekli eğitimi bizzat ben vereceğim. Eğer dinlemez iseniz, yetkinize son verilecektir.
(Bizzat eğitimi ben vereceğim plugin eğitimi olsun skript eğitimi olsun oyun içi/dışı her eğitimi ne öğrenmek istiyorsanız öğreteceğim.)
* Aktiflik süresi en azından günde 6 saat olmalı. Bazı durumlarda daha azı kabul edilir, sorun etmeyiz.
-----------------------
Konu için @siradolf69 'a teşekkürlerimi sunuyorum yararlı bir konu açmış.
Sunucumuza alacağımız yetkililerin bu konuyu okumuş olması gerekmektedir.
TIKLA VE KONUYA GİT
-----------------------
Discord uygulamanızın olması zorunludur.
Mikrofon olması zorunludur.
Discord adresim şu, NoticeFlo#9139
İsteyen herkes ekleyip benimle iletişime geçebilir.