CraftPool maddi desteğe yardımcı olacak ortağını arıyor.

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
Mesajlar
413
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
31
Puanları
230
Ruh hali
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
Sunucu IP Adresi
Yakında..
CraftPool nedir?
Aklınızıa sığmayacak egzotik sistemleriyle Türkiye Minecraft Survival'ına güzel bir giriş yapacak olan bir Egzotik Survival sunucusudur. Sunucu içinde bulunacak kıtalara başlangıç bölgesi üstünden bir sihirbaz ile birlikte istediğiniz kıtanın rastgele güvenli bir bölgesine ışınlanıp serüveninize başlayabileceksiniz. Egzotiği akılda tutmak için tüm para kazanabileceğiniz sistemler normalinden kolay ve anlaşılabilir olacaktır. Kolay olması özelliğin başarılı olmadığı anlamına gelmez, bunu unutmayın.

CraftPool İçinden Bazı Özellikler Ve Detayları

Gelişmiş tarım sistemi;
Tek bir vuruşla yükseltilebilen tarım gücünüze bağlı olarak en fazla 8 tarım ürünü(Buğday, Patates ve Havuç) alabileceksiniz. Ayrıca tarım gücünüze bağlı olarak en fazla 5 kat olmak üzere aldığınız tarım ürünlerini(Tarım Toprağına Konulabilen Tüm Tarım Ürünleri) katlayabileceksiniz.

Krallık sistemi;
Başlangıç bölgesindeki eski kraldan veya kraliçeden görevler alıp görevlerin ödülü olarak eğer kral ve kraliçenin krallığının bir vatandaşıysanız krallıkta rütbenizi yükseltip vezirliğe kadar sizden önce görevi bitirenleri görevinden alıp çıkabilirsiniz. Vatandaş değilseniz kral veya kraliçe ile iletişime geçtiğinizde size soracaktır.


Neden Ortak Arıyorum?
Tek başıma bu kadar parayı ve yönetimi sağlayamayacağım için kendime bu sunucuda bir ortak yani bir yoldaş arıyorum. Sunucu şu an acemi 2gigabyte ramli bir sunucuda paket yapımı nedeniyle barınıyor. Bir ortak bulunduğunda ram yükseltmesi vesaire yapılacaktır. Eğer bu konuda ilgili olup bana güveniyorsanız Discord adresimden bana ulaşabilirsiniz. Bytemi#5772

 


JeyRu

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
10
Merhaba, istekleri kabul etmiyorsunuz. JeyRu#0783
 

Üst