Craftrise e posta hatası (acil)

yusufkhrmn47

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Craft rise nin sitesine girip kayıt ola tıklıyorum yaklaşık 6 tane gmail hesabı açıp hepsin denedim ama olmadı örneğin e posta hesabı mı böyle yazıyom

[email protected]
yazıyorum
diyo
YUSUF-4763@GMAİL.COM
gitti yazıyor çok saçma hemen cevap istiyorum craftrise veya arkadaşlar cevaplayın

arkadaşlar veya craftrise bana hesap oluşturup mesaj atarmmısınız

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_201_www.craftrise.tc.png
    Opera Anlık Görüntü_201_www.craftrise.tc.png
    42.2 KB · Görüntüleme: 1,109
Son düzenleme:

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
SonOyuncu'da oynasan daha iyi en azından adamlar sunucuları için uğraşıyorlar ve yenilikler ekliyorlar örneğin Survival Titanyum :)
Yani o sunucu'da da dolu oyun var So Strike mesela yani CS GO gibi bomba kurmalı bir oyun takımlı falan genede sen bilirsin ben sadece tavsiye ettim umarım sorunu çözersin.

yusufkhrmn47

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu'da oynasan daha iyi en azından adamlar sunucuları için uğraşıyorlar ve yenilikler ekliyorlar örneğin Survival Titanyum :)
Yani o sunucu'da da dolu oyun var So Strike mesela yani CS GO gibi bomba kurmalı bir oyun takımlı falan genede sen bilirsin ben sadece tavsiye ettim umarım sorunu çözersin.
aktif olarak oyuncu ortalaması ne craft riseden fazla mı

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
aktif olarak oyuncu ortalaması ne craft riseden fazla mı
geçiyor bile Türkiye'deki ilk ve tek launcheri olan sunucu yani araştırmanı tavsiye ederim seviceksin buna eminim adamlar işinin ehli çok profyosoneller 1.8'de yeni moblar getirdiler survival titanyuma Flamingo kutup ayısı gibi ve yeni bloklar'da var tabi :)