Craftrise Scripti 2015

zzhakanzz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Craftrise yetkililerinin yapmış olduğu bir website scripti vardı 150 tlye almıştım serverim için dosyaları duruyor ancak database.sql dosyasını kaybettim yetkililer ile iletişime geçemedim buraya konu açayım dedim şimdiden teşekkür ederim :)

zzhakanzz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ulaşamazsın başka biyerden seni unutmuşlarr belliki uğraşma artık yeni script al
kim alıcan yeni script hacı ya çok pahalı craftwebe kim 400 vericek bir de değse diycem ki eyw önceden alışveriş yaptım parayı aldıktan sonra ilgilenmiyorlar leaderos var o iyi gibi ama craftriseye ulaşmaya çalışıcam

HzJesusS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kim alıcan yeni script hacı ya çok pahalı craftwebe kim 400 vericek bir de değse diycem ki eyw önceden alışveriş yaptım parayı aldıktan sonra ilgilenmiyorlar leaderos var o iyi gibi ama craftriseye ulaşmaya çalışıcam
sen bilirsin ulaşamican ama 2015 diyorsun kaç yıl geçmiş o dosya saklicaklarını sanmıyorum

RivelProject

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Avelis#1668 yazarsanız uygun fiyatlara sağlarız.