ByZatineMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba arkadaşlar ben craftriseın RVIP leri varya onlar sohbette renkli görünüyor tagları onları nasıl yapıyoruz? tab da yapmayı buldum da sohebti bulamadım skripti varsa atabilirmisiniz
anlamadım açıklıga kavuştururmusunmerhaba arkadaşlar ben craftriseın RVIP leri varya onlar sohbette renkli görünüyor tagları onları nasıl yapıyoruz? tab da yapmayı buldum da sohebti bulamadım skripti varsa atabilirmisiniz
tam anlamadım ama group manager ile yetkileri yapıyosan essentials chat ile yapabilirsin (essentials gerektirir)merhaba arkadaşlar ben craftriseın RVIP leri varya onlar sohbette renkli görünüyor tagları onları nasıl yapıyoruz? tab da yapmayı buldum da sohebti bulamadım skripti varsa atabilirmisiniz
Evet doğru fakat RBG yaparsa TPS düşüklüğüne sebep olabilirBildiğim bir plugin var. tabii ki CraftRise'deki gibi "fade" şekilde renklendiremez fakat bu plugin sayesinde gene her renge dönüştürebilirsiniz.
Plugin:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adamın sunucusu bile kapanmıştır aylar geçti güzel hortEvet doğru fakat RBG yaparsa TPS düşüklüğüne sebep olabilir
Ufak bir ihtimal sadeceadamın sunucusu bile kapanmıştır aylar geçti güzel hort