CraftRise'ın RVIP'si gibi renkli tag yapma

ByZatineMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben craftriseın RVIP leri varya onlar sohbette renkli görünüyor tagları onları nasıl yapıyoruz? tab da yapmayı buldum da sohebti bulamadım skripti varsa atabilirmisiniz

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Client ile yapıyorlar onu. Plugin vs. ile yaparsan aşırı lag yapabilir ki zaten sadece tab için işe yarayacaktır.

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
merhaba arkadaşlar ben craftriseın RVIP leri varya onlar sohbette renkli görünüyor tagları onları nasıl yapıyoruz? tab da yapmayı buldum da sohebti bulamadım skripti varsa atabilirmisiniz
tam anlamadım ama group manager ile yetkileri yapıyosan essentials chat ile yapabilirsin (essentials gerektirir)

SolidSteed

Fake Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
6
Chatte sürekli renk değiştiren bir prefix/yazı yapamazsın. Bir client(sürüm diyebilirsin, 1.8 gibi) hazırlamak zorundasın çünkü oyun kodlarında bu yok. Eğer mod hazırlarsan ya da client hazırlarsan yapabilirsin, ancak kodlama bilmek gerekiyor. Biliyorsan kolay. Ben java bilmediğim için yapamıyorum :(

EtliBaklava

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bildiğim bir plugin var. tabii ki CraftRise'deki gibi "fade" şekilde renklendiremez fakat bu plugin sayesinde gene her renge dönüştürebilirsiniz.

Plugin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.