CraftSurvival|>> Rehber-Mimar Alımları Hemen Başvur !

Chickenborg

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

- ÖN BİLGİ -

Öncelikle herkese merhabalar, biz CraftSurvival olarak Bu oyun camiasında sizlerin de desteğiyle daha da ilerilere giderek daha fazla, daha iyi, daha güzel işler gerçekleştirebileceğimize canı gönülden inanmaktayız. Bunların hepsi bir yana açtığımız ilk sunucudan itibaren, son sunucumuza kadar hiçbir oyuncumuzu mağdur etmedik, mağdur etmemeye çalıştık. Bugüne kadar ve bugünden sonra da aynı şeyi yapacağımız takdire şayan bir davranıştır.

- GEREKLİ KRİTERLER -
Oyuncularla iyi geçinmesi,​
Yetkililere/üstün mertebede kişilere saygılı davranması,​
Aile terbiyesini iyi alıp gerekli yerde neyin yapılıp neyin yapılmayacağını bilmesi,
Yaşının gerekli standartların üstünde olması,
Kendi alanı üzerinde yetkin bir kişi olması,​
Ve hepsinden daha önemlisi, kendini bu göreve adaması...​
- BU KRİTERLERE UYAN KİŞİLER ARASINDAN -
-Rehber (3 adet
),​
-Mimar (1 adet)
alınacaktır.​
- YETKİLİ SİSTEMİ -
Yetkililer, emeklerine göre karşılık alacaktır. Örneğin, eğer rehberler arasından cidden emek gösteren birisi/birileri çıkarsa sisteme göre yetkisi arttırılacaktır. Yani kısacası, emek verenler/emektarlar emeklerinin karşılığını aynen alacaklar!​
- BAŞVURU FORMU -
CraftSurvival| Başvuru Formu
Adınız ve soyadınız:
Yaşınız:
Katılmak istediğiniz pozisyon:
Neden katılmak istediğiniz:
Günlük aktif olma süreniz:
Sizinle iletişime geçebileceğimiz yer (skype, facebook vb.):
Tecrübeleriniz:
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz:
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz:

Doldurduğunuz bu formu: konunun hemen altına veya bizim Skype adresimize (Enes.611)'e yollayabilirsiniz.​
İlgi ve alakanız için teşekkür eder iyi günler dileriz...

Jajaun

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Yiğithan Yıldız
Yaşınız:15
Katılmak istediğiniz pozisyon:Rehberlik
Neden katılmak istediğiniz:Rehberliğim İyidir ve artık minecraft oynamaktan sıkıldım ama bırakamıyorum o yüzden rehber olmak istiyorum
Günlük aktif olma süreniz:6-7 saat
Sizinle iletişime geçebileceğimiz yer (skype, facebook vb.):skype:criptical3
Tecrübeleriniz:bundan önce 7 acemi serverda 1 de bilindik olan sonoyuncuda rehberlik yaptım
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz:Alanımdaki Başarı olarak bence en büyük başarım sonoyuncu serverında rehber olmak bunu çoğu kimse başaramaz
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz:Ben 15 yaşında günde 6-7 saat minecraft oyniyan birisiyim

RehberKralıDede

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Mustafa Ekici
Yaşınız:14
Katılmak istediğiniz pozisyon: Rehberlik
Neden katılmak istediğiniz: İnsanların Sorunlarına çözüm bulmak için
Günlük aktif olma süreniz: 3-6 saat
Sizinle iletişime geçebileceğimiz yer (skype, facebook vb.): Musatafa.ekici (Musatafa yanlış yazmadım)
Tecrübeleriniz:5 serverde Builedirlik yaptım fkat artık rehberliğimin iyi olduğunu farkettim oyun gg serverında yapımında büyük katkım olmuştur

Emre3551

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Emre
Yaşınız:16
Katılmak istediğiniz pozisyon: Mimar[BUİLDER]
Neden katılmak istediğiniz:Bu Serverde Sürekli Çalışmak İstiyorum Güzel Yapılar Yapmak İstiyorum Girdiğim Çoğu Server 2-3 Ay içinde Kapanıyor Yapılarım Gidiyor Beni En çok o Üzüyor :)
Günlük aktif olma süreniz:7-8
Sizinle iletişime geçebileceğimiz yer (skype, facebook vb.): ww.facebook.com/emr.unluer skype [email protected] ayrıca burdanda iletişime Geçebiliriz
Tecrübeleriniz:Nitradodan 5-10 Kez Server Açtım Çoğu Serverde Builder Ve admin oldum
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz:Baya Bi Serverde Görev Yaptım 1 Tek bi Kurucu Memnun Olmadı Diğerleri Genelde Memnundu
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz:16 Yaşındayım Günlük Girdiğim Serverler Var 10-11 Gibi Bilgisayarı Açıyorum Hafta İçleri Sabah 9 ve 1 Arası Oynuyabiliyorum Malum Okuyoruz :)

+ Bu Arada Server Süper Heleki Köylü Takas Sistemi

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Alaattin Tüfekçi
Yaşınız: 14
Katılmak istediğiniz pozisyon: builder
Neden katılmak istediğiniz: :) Yetkili olmak isteidğim için.
Günlük aktif olma süreniz: 7 saat
Sizinle iletişime geçebileceğimiz yer (skype, facebook vb.): skype:Alaattin_Minecraft
Tecrübeleriniz: :) /80 komut
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz:
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz: aslında günlük yaşamımı burda anlatmak istemiyorum.

NoelGencMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:Emre Gökcan
Yaşınız:15
Katılmak istediğiniz pozisyon:Mimar
Neden katılmak istediğiniz:Kendi Builder Takımım Ve Beni Türkiyeye Tanıtmak
Günlük aktif olma süreniz:7-10 saat
Sizinle iletişime geçebileceğimiz yer (skype, facebook vb.):gecegece511 skype
Tecrübeleriniz:50 Builder 5 Admin 2 Kuruculuk
Alanınızdaki başarımlarınız/projeleriniz/gururlarınız'dan detaylı bir şekilde bahsediniz:Benim Büyük Bir Ana Lobi Projem Var şu an Hayata Geçiyor
Bize kendinizden ve günlük yaşantınızdan bahsediniz:Günlük Yaşantım Çoğonlukla PC NİN Başında Geçiyor Ama Sınavlar Olunca 2 Hafta Pc Giremiyorum Buda Beni Üzüyor