CrafTTürkiye | 1.8 - 1.12 | Gelişmiş Boss - Gelişmiş OX ve Gelişmiş Özellikler | Kalitenin Adresi !

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1

Bu ekip ile ilk adımımızı WeirdCraftTR ile atmıştık. Daha sonra bir yenileme sürecine girip adımızı AnadoluNW olarak değiştirdik. Sunucuyu belli başlı sebeplerden kapatmak zorunda kaldık ve artık aranıza CraftTürkiye adıyla girmiş bulunmaktayız.

IP Adreslerimiz

Sunucu Sürümü

1.8 - 1.9 - 1.10 - 1.11 - 1.12 sürümleri giriş yapabilir.

http://yunus.hacettepe.edu.tr/-burhanyilmaz/Donanim/img/mb.png

Sunucular kendimize aittir. Herhangi bir bilişime ait olmamakla birlikte tüm kontrolü elimizdedir.

İşlemci : Intel Xeon E3 1270v3 (4Core / 8 Threads) 3.9 GHz
Ram : 32 GB DDR3 (ECC - 4x8 GB)
Network : 1 GBit Erişim Hattı

Yönetim ekibimiz alanında bilgili kişilerdir ve sabittir. Alımlar oyun içinden yapılır :

Kurucu : DragonLeech (Kemal)
Kurucu : Moraelath (Eren)
Admin : Mystogan01
Admin : Bl00dyn1nja (Yiğit)

Ödül sadece en çok hasar veren 3 kişiye verilir. Ödülden pay almak için boss'u öldürmede en az %20'lik bir payınız olması gerekmektedir :)

/warp obsidyen'de obsidyen kazarak hem XP hemde yeni itemler elde edebilirsiniz. Sürekli lapis kazmaktan sıkılmadınız mı?

Youtubermisiniz? Eğer yeterli şartları sağlıyorsanız sunucuya girip /yt yazarak otomatik olarak youtuber tagı alabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz :)

Korkak Arenamızı denedinizmi? Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Girin ve rahatça savaşın ! İtemlerinizi kaybetmezsiniz.

Yeni event sistemlerimizden memnun kalacaksınız. Envanter Eventi, Rain Event, Maden Eventi, Ox Eventi ve Chat Etkinlik eventi gibi bir sürü çeşitli eventlerimiz bulunmakta. Bunlar sizi çok fazla geliştirmeyecek fakat sıkılmayacaksınız :)

Klasik olarak sunucumuzda Rütbe Sistemi, Kredi Sistemi, Köylü Takas sistemi aktiftir. Oyunu oynarken rahat bir şekilde gelişebilirsiniz. (Çokta rahat değil :) )

Yeni Faction Wars Sistemi ! En az 3x3 ekip ile birlikte karşıdaki klan ile birlikte savaşmak istemezmisiniz? Üyelerinizi seçin ve savaşa başlayın ! (Ödüllü turnuvalar yapılmakta)

- Spawn -

- Lapis -

- Arena -

- Boss -

- Maden Eventi -

- Orman -

- Labirent Eventi -

- PvP Maden -

- Faction Wars -

- Obsidyen -

Skype Adresimiz : otakugamer001

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu güzel, buildler güzel, sistemler güzel. Lapisden birşeyler çıkma eklense, jackpot eklense, -/ah plugini vb. stabil şeyler eklense tadından yenmez.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Konu güzel, buildler güzel, sistemler güzel. Lapisden birşeyler çıkma eklense, jackpot eklense, -/ah plugini vb. stabil şeyler eklense tadından yenmez.
/ah eklentisi ekli. Lapisten CraftCoin ve Altın Parçası çıkmakta yani /warp takas'ta kullanabilirsiniz. Jackpot eklemeyi yakın yazamanda düşünmüyoruz değerli yorumunuz için teşekkürler :)

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba Server Güzele Benziyo Gözüm Şenledi Bildiğin Skript Sıkıntın Varsa Skript Yazabilirim
Bu Server Hub Serveri Geçer Efsane bir şey !!

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Merhaba Server Güzele Benziyo Gözüm Şenledi Bildiğin Skript Sıkıntın Varsa Skript Yazabilirim
Bu Server Hub Serveri Geçer Efsane bir şey !!
Merhaba, konu geçmişime bakarsanız skript yazdığımı görebilirsiniz. Sunucudaki tüm sistemler el emeği olarak bana aittir yinede teşekkür ederiz :)

Kuroko

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Harika başarılarınızın devamını dilerim /1vs1 sistemi mükkemmel

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi hayırlı olsun kemal güzel bir yerlerde görmek dileği ile bir ara uğrayacağım.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazı yerdeki yapılar iyi bazı yerdekiler kötü mesela lapisi düzeltmenizi öneririm :D başarılar

BlackJojuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
serverin enfes fakat bazı mapların alıntı olması seni biraz düşürmüş 4/10

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Bazı yerdeki yapılar iyi bazı yerdekiler kötü mesela lapisi düzeltmenizi öneririm :D başarılar
Teşekkür ederiz dikkate alacağız :)
serverin enfes fakat bazı mapların alıntı olması seni biraz düşürmüş 4/10

Kullandığımız warpların ve yapıların çoğu ilk sunucudan beri kullandığımız yapılar ek olarak sadece Spawn'ımız alıntıdır. Yorumunuz için teşekkürler :)

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makinenizin Download ve Upload hızı sağlammış, umarım iyi yerlere varırsınız.
Başarılar dilerim...

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyundaki deneyimimden bahsetmek istiyorum ,
Öncelikle oyundaki hatalar yavaş yavaş kapatılmış durumda ilk baştaki hataları yetkililere bildirdikten sonra ilgilendiler , onun dışında sunucuda herhangi bir hata olmaması şu anlık gayet güzel tek beğenmediğim nokta sunucuda ahlak çizgisinin bence olmaması şu an fotoğrafını çekmediğimden atamııyorum ancak rehber varken küfür edilebiliyor bunu beğenmedim rehberi uyarmanız dileği ile.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Oyundaki deneyimimden bahsetmek istiyorum ,
Öncelikle oyundaki hatalar yavaş yavaş kapatılmış durumda ilk baştaki hataları yetkililere bildirdikten sonra ilgilendiler , onun dışında sunucuda herhangi bir hata olmaması şu anlık gayet güzel tek beğenmediğim nokta sunucuda ahlak çizgisinin bence olmaması şu an fotoğrafını çekmediğimden atamııyorum ancak rehber varken küfür edilebiliyor bunu beğenmedim rehberi uyarmanız dileği ile.
Yorumunuz için teşekkürler :) Tavsiyeleriniz doğrultusunda gerekli şeyler yapılacaktır.