CrafTurk | Faction | Hikaye Sistemi | Lonca Sistemi | 50 TL Ödüllü Lonca Savaşları | 1.12.2 | Açık Beta

crafturk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> sunucumuzda bulunan yeni güncellemeler <
- iksirler mağazadan kaldırılmıştır. İksirleri kendiniz yapmalısınız.
- /warp demirci aktif olmuştur. İyi oyunlar.
- kaktüs ve karpuz fiyatı düzenlendi.
- Günlük görev sistemi aktif.
- Antiafk sistemi aktifdir.
- discord sunucumuza yeni emojiler eklenmiştir

Reyd

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük görev sistemi başarılı olmuş! Bugünün görevleri gecikti galiba?

crafturk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Günlük görev sistemi başarılı olmuş! Bugünün görevleri gecikti galiba?
Teşekkürler >3 günlük görev sistemi dün öğlen aktif olduğu için bugün 01.00da yeni görevler gelicek 1 haftanın görevleri şimdiden hazır >3
Günlük görevler sunucuyu daha güzel bir hale getirmiş :D
Teşekkürler >3
Hikaye sistemi beni benden aldı. Hemen sunucuya geliyorum!
Teşekkürler >3 hikaye devam edicek ;D

crafturk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> sunucumuzda bulunan yeni güncellemeler <
- Sohbet temizle, sohbet kitleme ve VIP sohbet açma eklenmiştir.
- mesaj sistemi değişmiştir.

BeyazSeytan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server açıorsunuz ilgisiz kalıorsunuz discordda ne kadar LAG var die bağırsakta bir çare bulunmuor.Eğer server ile ilgilenmeyi sevmiorsanız nie server açıorsunuz anlamadım bizi umutlandırmayın bari neyse zaten yine diger fekşınlardan farkı yok.Gelişince çok rahat anlaşılıor ilk saatler zorlasada sonradan baya kolay.

Evet ilgisiz arkadaşım kusura bakma ama bu lagınızı çekerek kanser olmak istemioruz Yazılımcı arkadaşına çok güveniyorsun bilemem kim ama seninde bir şeyler yapman lazım.Açık beta olsa bile bizim burda lagdan acı çekceğimiz anlamına gelmez buglara katlanılır ama lag ayrı bir şey.

Son mesajımda İLGİSİZSİNİZ server'da sorun var ve siz ortada yoksunuz.Bana göre server zor ayakta kalır o kadar emek verdim hadi bunlar bi iş yapar böle yaratıcı fikirlerle diye ama malasef neyse...

crafturk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server açıorsunuz ilgisiz kalıorsunuz discordda ne kadar LAG var die bağırsakta bir çare bulunmuor.Eğer server ile ilgilenmeyi sevmiorsanız nie server açıorsunuz anlamadım bizi umutlandırmayın bari neyse zaten yine diger fekşınlardan farkı yok.Gelişince çok rahat anlaşılıor ilk saatler zorlasada sonradan baya kolay.

Evet ilgisiz arkadaşım kusura bakma ama bu lagınızı çekerek kanser olmak istemioruz Yazılımcı arkadaşına çok güveniyorsun bilemem kim ama seninde bir şeyler yapman lazım.Açık beta olsa bile bizim burda lagdan acı çekceğimiz anlamına gelmez buglara katlanılır ama lag ayrı bir şey.

Son mesajımda İLGİSİZSİNİZ server'da sorun var ve siz ortada yoksunuz.Bana göre server zor ayakta kalır o kadar emek verdim hadi bunlar bi iş yapar böle yaratıcı fikirlerle diye ama malasef neyse...
sunucu açık betada olduğundan dolayı böyle durumlar oluyor ve bütün geri dönüşler not ediliyor ve şu anda bu bütün lagg vs. durumların çözümlesi adına sunucu genel bir bakıma alınmıştır