crafturk0
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
teşekkürler <3Güzel sunucu lapisten farklı olmamasına rağmen maden olayı o kadar hoşuma gitti ki
teşekkürler <3Güzel sunucu lapisten farklı olmamasına rağmen maden olayı o kadar hoşuma gitti ki
op verdim kendin al dostumBune kardeşim ne girişte p516511 zırh var ne de kılıç böyle sunucu olmaz olsun(!)
oyuncu eksikliğimiz var şu an rakip olamıyoruzkaliteli rakipler şart![]()
Teşekkürler >3 günlük görev sistemi dün öğlen aktif olduğu için bugün 01.00da yeni görevler gelicek 1 haftanın görevleri şimdiden hazır >3Günlük görev sistemi başarılı olmuş! Bugünün görevleri gecikti galiba?
Teşekkürler >3Günlük görevler sunucuyu daha güzel bir hale getirmiş![]()
Teşekkürler >3 hikaye devam edicek ;DHikaye sistemi beni benden aldı. Hemen sunucuya geliyorum!
sunucu açık betada olduğundan dolayı böyle durumlar oluyor ve bütün geri dönüşler not ediliyor ve şu anda bu bütün lagg vs. durumların çözümlesi adına sunucu genel bir bakıma alınmıştırServer açıorsunuz ilgisiz kalıorsunuz discordda ne kadar LAG var die bağırsakta bir çare bulunmuor.Eğer server ile ilgilenmeyi sevmiorsanız nie server açıorsunuz anlamadım bizi umutlandırmayın bari neyse zaten yine diger fekşınlardan farkı yok.Gelişince çok rahat anlaşılıor ilk saatler zorlasada sonradan baya kolay.
Evet ilgisiz arkadaşım kusura bakma ama bu lagınızı çekerek kanser olmak istemioruz Yazılımcı arkadaşına çok güveniyorsun bilemem kim ama seninde bir şeyler yapman lazım.Açık beta olsa bile bizim burda lagdan acı çekceğimiz anlamına gelmez buglara katlanılır ama lag ayrı bir şey.
Son mesajımda İLGİSİZSİNİZ server'da sorun var ve siz ortada yoksunuz.Bana göre server zor ayakta kalır o kadar emek verdim hadi bunlar bi iş yapar böle yaratıcı fikirlerle diye ama malasef neyse...