Craftweb Yardım

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim ufak bir sorunum var ve uzun bir süredir çözemedim ben saklıtemayı satın almıştım bundan 2-2.5 yıl önce ancak bir süredir aldığım kişi skype girmiyor ve destek alamıyorum host değiştirdim sitemi direk olarak kopyaladım ancak çalışmıyor sitemde /kayitol - /profil gibi uzantıları görmüyor. sitem aşağıda yardımcı olabilecek birileri vardır umarım :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba CraftWeb destek hattı artık
sayfasından işlemektedir. Lisanslı CraftWeb kullanıcılarına kayıt olmaları için kayıt linkleri verilmiştir. Eğer sizede skype üzerinden iletildiyse, Lisanslı bir Craftweb kullanıcısı olarak teknik destek alma hakkına sahipsiniz. Destek sistemine giriş yaparak Destek Talebi açma yolu ile destek alabilirsiniz.

İyi günler.

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen .htaccess adında bir dosya silinmiştir.
evet .htaccess dosyası kayıp.
Merhaba CraftWeb destek hattı artık
sayfasından işlemektedir. Lisanslı CraftWeb kullanıcılarına kayıt olmaları için kayıt linkleri verilmiştir. Eğer sizede skype üzerinden iletildiyse, Lisanslı bir Craftweb kullanıcısı olarak teknik destek alma hakkına sahipsiniz. Destek sistemine giriş yaparak Destek Talebi açma yolu ile destek alabilirsiniz.

İyi günler.
lisansı sizden almadığım için destek hesabım yok

Yokmu bilgisi olan?

Yokmu bilgisi olan?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.htaccessi nasıl yapılandıracağına dair örnek veriyim.

Kod:
RewriteRule ^profilim$ profilim.php [NC,L]

Kırmızı ile belirtilen kısıma dosyanın tam adını, mor kısıma ise ne yazınca o sayfanın açılacağını yazacaksın. Muhtemelen haber sayfasının .htacces dosyası da gitmiştir. Onun gibi sayfalar parametre alır.

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sistem şu şekilde kurulu örneğin anadizin/tema/siralama.tema.php ancak
yazdığımda ulaşılmıyor bu kısımdaki .htaccess dosyası duruyor ve girişler engelli

ayrıca şu satırdan birşeyler çıkartmalımıyız anlamadım belki siz anlarsınız
Kod:
<?php include 'tema/class/inc.curl.php';?>

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sistem şu şekilde kurulu örneğin anadizin/tema/siralama.tema.php ancak
yazdığımda ulaşılmıyor bu kısımdaki .htaccess dosyası duruyor ve girişler engelli

ayrıca şu satırdan birşeyler çıkartmalımıyız anlamadım belki siz anlarsınız
Kod:
<?php include 'tema/class/inc.curl.php';?>
include belirtilen dosyayı sayfaya entegre ediyor oradan kaynaklı bir problem değil, ulaşılamaması da dosya izinlerinin sorunlu olduğunu söylüyor.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dosya izinleriyle alakalı bir durum olsa 403 hatası alırdın. htaccess dosyan yanlış yapılandırılmış.