Crash Hatası

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kısa bi süre önce Clay Soldiers Mod'u yükledim ama açamıyorum.Forge yüklü Modloader yüklü.ManagerPack yüklü.Tam olarak şöyle oluyor:oyunu açıyorum.Doğru düzgün çalışıyo oyuna giriyorum ama clay soldierleri yani kurşun askerleri oyunda kullanınca oyun 10-20 saniye sonra bana bir crash vererek kapatıyor kendini.Bunun çözümünü bulan yada bilen varsa lütfen yardım edebilir mi çok acil arkadaşlar.

Birde RedPower 2 diye bi mod var onunda 1.5.2 için olanu var mı varsa onuda paylaşa bilir misiniz arkadaşlar.Şimdiden çok sağolun.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok redpower 2 yi bulamadım bulsam onuda yüklicem ikisi ayrı ayrı şeyler yani üstteki ayrı soru alttaki ayrı soru anladın mı

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fun Modlarla ilgilenmediğim için ilk soruna cevap veremem.Fakat RedPower 2 diye bir şey yok artık.Project Of Red Olarak yeniden bir isim aldı.Machine ve frame'ler gitti.Teknik açıdan çoğu özelliği gitti.Artık ilgi çeken bir mod değil.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ali çok sağol bilgilendirdiğin için like verdim.Peki redpower gibi bir şey var mı o mod duyduğuma göre güzelmiş onun gibi çalışan bi mod yok mu peki. İndustrialcraft-Buildcraft gibisinden ve bu söylediğim iki modu biliyorsan bana yardım edebilir misin.Yeni yükledim nette türkçe az kaynak var. Çoğu yabancı dilde.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ali çok sağol bilgilendirdiğin için like verdim.Peki redpower gibi bir şey var mı o mod duyduğuma göre güzelmiş onun gibi çalışan bi mod yok mu peki. İndustrialcraft-Buildcraft gibisinden ve bu söylediğim iki modu biliyorsan bana yardım edebilir misin.Yeni yükledim nette türkçe az kaynak var. Çoğu yabancı dilde.
Dediğin gibi ProjectRed benzeri bir mod yok maalesef.Youtube'Ta aratırsan çoğu için tanıtımların olduğunu görürsün.