- En iyi cevaplar
- 0
team wiever varsa ben halledebilirimYüklüyorum win 10 32 bit buldum bitane intelin sayfasından bu seferde bu sistem yazılım gereksinimlerini karşılamıyor diyor ve kapatıyor
ops annem yemeğe çağırıyor
team wiever varsa ben halledebilirimYüklüyorum win 10 32 bit buldum bitane intelin sayfasından bu seferde bu sistem yazılım gereksinimlerini karşılamıyor diyor ve kapatıyor
Bende Win 10 sahibiyim fakat Win 10'a geçer geçmez gerekli programla sürücüleri güncelledim.Afiyet olsun gelince skype varsa ordan hallederiz
Win 10 da driver şeysi yokmuş çıkmamış daha o yüzden benim durumumdakiler oynayamaz büyük ihtimal
Windows 10 a sahip olmayıpda bu hatayı görenler aygıt yöneticisinden ekran kartlarını güncellemeleri sorunu çözücektir eğer uğraşan varsa yardımcı oluyum dedim
Ben Kaç Yıldır Arıyorum Biliyormusun ?!?! Burda Benim Sinirlerimi Bozmailk öncelikle sert bir tavırla cevap vermeye hakkın yok senin biz elimizi veriyoruz sen ... tövbe tövbe yazmamışsınız ki
Kardeş 1 yıl boyunca açılmadıysa boşuna uğraşma.Ben Kaç Yıldır Arıyorum Biliyormusun ?!?! Burda Benim Sinirlerimi Bozma
1 Yıldır Arıyorum Bir Yardım Ya
Nedesem boş !Ben Kaç Yıldır Arıyorum Biliyormusun ?!?! Burda Benim Sinirlerimi Bozma
1 Yıldır Arıyorum Bir Yardım Ya