Onaylı Tanıtım CratesPlus kasa silinme ACİL!!!!

BizimHubMc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CratesPlus diye bir pluginden 5 tane kasa yaptım ve bir dünyaya koydum. Üstünde hologram çıktı ancak 3 saat veya oyundan çıktıktan ve girdikten sonra kasalardaki hologram siliniyor chest oluyor. Kırıp baştan koyuyorum oluyor. Lütfen Çözümm ACİL!!!

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
crateplus gibi kasa pl lerinde genellikle hologramlar siliniyor sorun çıkarıyor normal hologram pl si ile yapın hologramını.
Ayrıca chest olarak göründüğüne bakmayın o hala kasa.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
açılmıyor fotoya bak
Kasa pluginin başka pl ile çakışmadığından emin ol onun haricinde plugini dosyası ile birlikte sil ve güncellemeyi dene dosyasının yedeğini alabilirsin istersen crazycrate gibi başka kasa plugini varsa çakışıyor olabilir.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
öd :) başlıktakini çözüldü yaparmısın ayrıca birde en iyi cevap seçersen sevinirim.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
CrazyCrates kullan, hologramı Holographic Displays plugini ile kasanın üstüne yap. Ayrıca CrazyCrates eklentisinde çokça kasa açma stili var.

123195

Benim eski sunucumda açılma stili böyleydi mesela, anahtar ile sağ tıkladığında böyle açılıyordu. Hologramıda dediğim eklentiden yapmıştım ve hiç sıkıntı yaşamadım ve bence CrazyCrates kullanımı daha basit.