Yardım CratesPlus Plugini

OyuncuOyunda35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar. Size CratesPlus Plugini İle İlgili Bir Soru Soracağım. Serverimde Kasalar Oluşturdum ve Yerlerine Yerleştirdim. Toplam 5 Kasa Yerleştirdim. Bunlar; OyuncuKasası, ParaKasası, SpawnerKasası, KazmaKasası ve LegendBoyKasası. /crates settings ile Tüm Kasaları Ayarladım. Fakat SpawnerKasası'nın ve LegendBoyKasası'nın Ödüllerini Ayarlayamıyorum. Edit Crate Winnings'e Tıkladığımda Açılması Gereken Ekran Açılmıyor.Bunu Engellemek İçin ne Yapabilirim. Şimdiden Teşekkürler. NOT: Bu Benim İlk Konum. Bu Yüzden Hata Yapmış Olabilirim. Hatam varsa Özür Dilerim.

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Öncelikle selam, bu hatanızı görüntülerle anlatır iseniz daha açıklayıcı olabilir. Fakat buradan anlatmak gerekirse, /crate reload yazın. Sorun çözülmez ise, dediğim gibi görsel atabilirsiniz. Bakarım. İyi forumlar.

OyuncuOyunda35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle selam, bu hatanızı görüntülerle anlatır iseniz daha açıklayıcı olabilir. Fakat buradan anlatmak gerekirse, /crate reload yazın. Sorun çözülmez ise, dediğim gibi görsel atabilirsiniz. Bakarım. İyi forumlar.
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. /crate reload denedim fakat hiçbir işe yaramadı. Video olarak kayıt ettim sıkıntıyı Fakat Foruma Video Yükleyemiyorum. Eğer Discord'unuz varsa size ordan ulaşabilirim. İyi Forumlar.