CratesPlus Pluginini Kullanmayın (Çok büyük bir bug var)

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Merhaba gamer ailesi!

Bu gün sizlere bir uyarıda bulunacağım. Çoğunuz cratesplus adlı kasa pluginini kullanmakta. Fakat çok büyük bir bugu var bunun. Tüm versiyonlarda test edildi ve bug hepsinde çalışıyor. Yapması hiç karışık değil zaten. Bugu anlatıyorum. Kasa açılırken shifte basıp bir itemi almaya çalışırsanız o item envanterinize geliyor. Hatta açılırken çıkan camları bile alabiliyorsunuz. Bu yüzden başka eklentilere yönelmenizi öneriyorum. İsterseniz sunucunuz da deneyin, aynı sonucu alacaksınız.

Peki ben bu bugu nasıl öğrendim?

Hatırlar mısınız bilmem. Bu forumdaki ilk sunucum olan HadesCraft vardı. (Bu sunucunun 2 versiyonu var ben ilk versiyonundan bahsediyorum) Oyunun zorluk seviyesini baya zor yapmıştık, oyunun temeli kasaydı. İtemler vs. her şey oradan çıkıyordu. Adamlar ne hayırsa maden kasasından hep en iyi madeni çıkarıyordu. Adam gidip kasa açıyordu hep en iyi silah çıkıyordu. Hep şaşırıp duruyordum. Bu durum 1 hafta falan devam etti ardından ben bir kasa açayım dedim öylesine. Kasayı açtım, biliyorsunuz ki cratesplus'un açılması biraz uzun sürüyor bende işte o ara shifte basıp almayı denedim bir baktım hepsi geldi. Hemde camlar dahil. Sunucuyu apar topar kapattım ve 1 hafta sonra v2 versiyonuna geçtim. Tabii ki başka bir kasa pluginiyle. Tüm kasa pluginlerinde sıkıntı var arkadaşlar neredeyse bir tane ücretli olan var onda yok :) V2 sürümün de de aynı hata çıkınca bakıma aldım ve bir sürü olay oldu ve bir dahada açmadım. Her neyse konum bu kadardı :D

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bilgin için sağol ama bunu burada paylaşarak çok kötü ettin malum insanlara güvenilmez

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lütfen bugu söylediğin yeri kaldır. Sadece değiştirme kısmı kalsın. 1-2 günde plugini değiştiremem ben.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Tamam bu gün içerisinde kaldıracağım.