Crayz Craft [SkyBlock] 1.8.x,1.9.x,1.10.x

UnknownHero

Ya Çaresizsiniz, Ya da Çare Sizsiniz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba;

Sunucumuz Furkan Ulutaş Tarafından Açılmıştır.Server Sunucusu 1sunucum.com dur.
Şuanda Sky Block Olarak Oynanmaktadır.
Dilerseniz Server Özelliklerin Geçelim;

• Sunucumuzda Kasa Sistemi Vardır.Eğer Rank Satın Alırsanız Size Bir Anahtar Verilecektir.Bu Anahtarla Size Uygun Kasayı Açabilecek Ve İçinden Rastgele Bir Eşya Seçeceksiniz..
  • Sunucuda Ada Puanı Sistemi Vardır.Her Ay Sonu Ada Puanında 1. Olan Kişiye 1 Aylık Premium Rank Verilecektir...
  • Sunucuda Ranklara Özel Adalar Vardır.Örneğin Vip Rankınız Varsa Vip Ada sı Oluşturabilirsiniz.
  • Ranklara Özel Komutlar Vardır.Bazı Ranklarda Fly Gibi Komutlar Yer Almaktadır.
  • Sunucuda Normal Bie Oyuncu 5000 TL Ücret Vererek(Oyun parası:)) Kendi Kafasına Sahip Olabilecek..Aynızamanda Rankı Olan Kişiler KendiKafasını Veya Başka Birinin Kafasını Ücretisiz Olarak Alabilecek..
  • Rank Satın Almak İçin Destek Talebi Oluşturmalısınız..
  • Servere Kayıt Olma Sistemi Farklıdır Oyuna İlk Girdiğinizde Karşınıza Bir Crafting Table Çıkacaktır Ordan Numaralara Tıklayarak Şifre Oluşturun.Örn:12345
Kısaca Server Özellikleri Bu Kadar Daha Fazlası İçin Serverimize Gelin....

Server Bilgileri;
Server Videosu:
  • İp Adresi: play.crazysurvivalgames.tk
  • Web Sitemiz:
{GÜNCELLEME} OİTC EKLENDİ ARTIK SERVERDE SKYBLOCKTAN BAŞKA MİNİGAMESLER EKLEMEYE BAŞLADIK OITC BUNLARIN BAŞTA GELEN OLDU ARTIK KEYİFLİ DAKİKALAR SİZİ BEKLİYOR

Son düzenleme:

Yannou44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu crafting table ile kayıt olmak için sabırsızlıkla bekliyorum (Bu yorumu yazdıktan sonra giricem :) ). Konu tasarımı çok basit kalmış, sunucudan bir kaç görüntü ile daha ayrıntılı ve daha çekici bir konu yapabilirsin. Şimdiden başarılar :)

NoHaxJustTMG

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba konu düzeniniz biraz basit kalmış.
sunucunuza girdim ve ne göreyim :DD herşeyi hazır almışsınız. Lütfen biraz daha ugraşıp açsaydınız suncunuzu. Emin olun daha çok tutardı

UnknownHero

Ya Çaresizsiniz, Ya da Çare Sizsiniz
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim...Serveri Geliştirirken Sizlerin Eleştirileri Yolumuzu
Merhaba konu düzeniniz biraz basit kalmış.
sunucunuza girdim ve ne göreyim :DD herşeyi hazır almışsınız. Lütfen biraz daha ugraşıp açsaydınız suncunuzu. Emin olun daha çok tutardı
Yorum İçin Teşekkür Ederim..Server Geliştirmemizde Yolumuzu Sizler Aydınlatacaksınız. :D

Server İle İlgili Video Çektim Yakında Konuyu Güncelleyeceğim