CrazyPvP >REHBER< Alımları

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba ArkadaslarBen CrazyPvP'nin Sahibi. Yetkili Alımlarımızı aktif ettik. Aşagıya bir form bırakıyorum o formları bu gönderinin altına yanıtlayınız.Herhangi bir alım sayısı yok.Alımlar kapandı dedigimizde kapanacaktir. Unutmayın ne kadar ayrıntıya önem verirseniz bir tık önden başlarsınız. SONUÇLAR 13 Temmuz Cuma günü Sunucumuzdan Açıklanacaktir. Sunucu IP: crazypvp.rabisu.com

FORM:

Ismin ;

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ;

Minecraft adın ;

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ;

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ;

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ;

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ;

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ;

Eğer birini rapor ettiysen onun linkini at ( En fazla 5 tane ) ;

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ;

---------------

Aşağıdaki senaryoları Rehber olduğunu varsayarak cevapla!

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ;

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ;

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ;

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ;

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ;

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ;

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ;

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ;

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ;

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ;

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ;

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ;

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ;

-----------------------------------

Ben ''Buraya senin ismin'' hiçbir baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .

GothMoney

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba ArkadaslarBen CrazyPvP'nin Sahibi. Yetkili Alımlarımızı aktif ettik. Aşagıya bir form bırakıyorum o formları bu gönderinin altına yanıtlayınız.Herhangi bir alım sayısı yok.Alımlar kapandı dedigimizde kapanacaktir. Unutmayın ne kadar ayrıntıya önem verirseniz bir tık önden başlarsınız. SONUÇLAR 13 Temmuz Cuma günü Sunucumuzdan Açıklanacaktir. Sunucu IP: crazypvp.rabisu.com

FORM:

Ismin ; Berat

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ; 26.08.2002

Minecraft adın ; GothMoney

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ; Yok

----------------

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ; şu an Bozuk Ama Kısa Zamanda Alacagım

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ; var

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;4 5 Saat

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ; 6 Yıldır

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ; ErenayTuncelin videosundan Görüp geldigimden beri

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ; Yok

Eğer birini rapor ettiysen onun linkini at ( En fazla 5 tane ) ; Oyun içi report ettiklerim var ama ss almadım

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ; Deneyimim Yok

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ; İlk önce izlerim Ve şüphelenirsem yetkililere bildiririm yetkililer yoksa kendim uyarırım

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ; İlk önce Adamı dinlerim Haklıysa Susarım Haklı degilse hakkımı savunurum

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ; Hepsini Susturum Kavgayı bitiririm Sakinleştirirm

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ; VIP Youtuber Ayırt etmem Gereği ne gerektiriyorsa Onu yaparım

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ; Rehberin ilk önce ss ini alirim kötü bir söyledigi için Sonra size atarım siz ilgilenirsiniz gereği neyse yaparsınız

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ; Rehber in videosunu çekip Size Atarım ve uyarırım
Siz gereğini yapacagınızı Düşünerek size yollarım videoyu

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ; Sw nin gerektigi yerde olmadıgını düşünüyorum ve swyi geliştirmek için crazypvp de olmak istiyorum teşekkürlr.

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ; Kendimi Öyle hissediyorsun 6 Yıllık bir Mİnecraft Oyuncusuyum İlgilenebilecegimi düşünüyorum.

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ; Yani 1 turnuvaya katılmışlıgım var ve 1 . oldum

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ; İyi Kalpliyimdir , Merhametliyimdir , Kötü Sözü Sevmem

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ; Soru Cevap , Şarkı söyleme yarışması vb.

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ; Sw yi gerektigi yere getirmek . Oyuncularını Çogaltmak , Sw ye daha iyi bir makine almak

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ; Chatın Emliyetini Saglıyacgım , Argo veya Küfür kullananları uyarıp muteleyecegim , Ve sonuncusu Sw yi gerektigi yere getirmek

Ben 'GothMoney'baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .

OzgunTezerTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
FORM:

Ismin ;Özgün

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ;24.04.2001

Minecraft adın ;OzgunTezerTR

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ; Yok

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ; İngilizce ve biraz Almanca biliyorum

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ; Evet var

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ; Bilgisayarımda 4gb ram ve 2gb ekran kartı var.

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ; 6 saat garanti haftasonu ama 10-11 çıkabilir.

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ; 5 yıldır minecraft oynuyorum

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ;CrazyPvp'de 5 gündür varım.

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ; Yok.

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ; Var 1 ay boyunca kendi serverimi işlettim. Bunun yanında Türkiye'nin büyük serverlerinde rehberlik ve moderatörlük yaptım.

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ; Moderatörlere durumu bildiririm onlar durumu iyice inceler ve son kararı onlar verir

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ; Saygı duyarım eğer elinde kanıtı varsa başka yapacak bir şeyin olamaz zaten. Herkesin kararına saygı duyulması gerekir

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ; İnsanların sorununu çözmelerine yardımcı olurum. Onların sorununu belirleyip ona göre duruma yaklaşırım.

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ; Onun mutlaka ama mutlaka cezalandırılması lazım çünkü hileye hiç tahammülüm yoktur.

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ; Öncelikle o oyuncunun yaptığının yanlış olduğunu söylerim ve uyarırım. Eğer hala devam ediyorsa o hakaret yiyen oyuncuyu kollarımın altına alarak onun hakkını savunur ve bir üst yetkiliye başvururum.

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ; Elime hemen kanıt geçirmeye çalışır ve bunu üst yetkiliye ulaştırırım.

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ; Bu server benim şu ana kadar en eğlendiğim serverlerdan biri ben normalde zevk almadiğim yerlerde yetkili olmayı sevmem ama bu server bana dostluğu öğretti ve ben bu server icin elimden geleni yapmaya hazırım.

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ; Yeterli olduğumu düşünüyorum bayağı tecrübem var bütün admin komutlarını biliyorum rehberliği de kolay ve rahat bir şekilde yapabileceğimi düşünüyorum.

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ; Turnuvaya katıldım gayet eğlenceliydi.

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ; Sempatiğim, bonkörüm ve küçüklerime sevgim büyüklerime saygım vardır

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ; OX eventi olabilir sunucuda TS ve discordda ise soru cevap olabilir ve günün bilgisi diye bir bölüm olabilir.

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ; Serverin dolu olması, serverin admini olmak :) ve kimsenin hile kullanmaması

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ; İnsanların iyiliği için küfürü azaltmak, kavgaları önlemek ve serveri daha neşeli hale getirmek için arada soğuk espriler :)

Ben ''Buraya senin ismin'' hiçbir baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .

Ayberk38

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

FORM:

Ismin ; Ayberk

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ; 06.11.2004

Minecraft adın ; Ayberk38

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ; Orta Seviye İngilizce

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ; Evet var (Razer Kraken 7.1 Chroma)

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ; Evet bu işler için gayet yeterli bir pc ye sahibim

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ; 4-5 saat ayırabilirim

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ; 7 yaşımdan beri oynuyorum

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ; bir kaç haftadır

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ; Hayır

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ; Evet var Badlion'da Lion rankda görev yapmışdım

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ; İnceleyip ve Yönetimdeki kişiler ile tartışıp karar veririm

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ; Ona ne yaptığımı sorarım gerçek ise kim olursam olayım gereğinin yapılmasını isterdim

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ; Ortak noktalarını onlara söylemeye başlarım ve durumu sakinleştirebilirsem sakinleştirim

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ; Kim olursa olsun gereğini yaparım

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ; Kim olduğu fark etmez büyük yetkililere danışıp gereğini yaparım

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ; Büyük yetkililere danışıp karar veririm

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ; Kendimi daha önceki tecrübelerime dayanarak bu göreve yeterli görüyorum

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ; Badliondaki tecrübelerime dayanarak

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ; evet PvP turnuvasında 1.olmuşdum

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ; Kararlıyımdır- Kolay Kolay pes etmem- Yapacağım şeyin peşinden ayrılmam

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ; TS olmasada DC de yapabileceğim şeyler var

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ; Kusursuz bir AntiChat Sistemi Daha Fazla PvP modu ve İngilizce destek

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ; Serverda hilelere yer bırakmayacağım- uygunsuz konuşmalar yapanlara gereğini yapacağım-görevimi hakkıyla yerine getireceğim

Ben ''Ayberk Gürbüz'' hiçbir baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .

Son düzenleme:

ProGamingPG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
FORM:

Ismin ;Mehmet

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ;05/07/2003

Minecraft adın ;ProGamingPG

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ;Yok

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ;Normal seviye İngilizce biliyorum,ve biraz İspanyolca

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;Var

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ;Evet

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;3-5 saat arası belkide daha fazla

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ;8 Yıldır

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ;4-5 gündür

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ;Evet Var ama Öyle Hile vb. Bir şey değil isterseniz anlatabilirim

Eğer birini rapor ettiysen onun linkini at ( En fazla 5 tane ) ;Etmedim

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ;Evet Var 3-4 serverde SüperRehber olmuştum

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ; Mod veya Kurucu yu çağırırım Kararı o Verir

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ;Yetkimi Kötü kullandıysam istediğini yapmakta özgürdür,Kararına saygı duyar ve Kurucuya talep etmesini söylerdim

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ;Kurucuya Haber veririm Yetkisiyle Ya banlar ya da susturur

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ;Bildiğim Kadarıyla VIP lerin hile konusunda 3 kez uyarılma Hakkı var Ama eğer serverde böyle bir şey yoksa Kurucuya Danışırım

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ;Rehbere Mute atarım ss alıp Mod veya Kurucuya atarım.

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ;Hile kullanan oyuncularla aynı muğameleyi yapıp Kurucuya Danışırım

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ;Sevdiğim server genelde olmaz ve serveri sevdiğim için size yardım etmek istiyorum.

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ;Çünkü daha önceden bir Rehberlik geçmişim var bu işi nasıl yapacağımı ve nasıl yapılacağını iyi biliyorum diye düşünüyorum.

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ;Hayır

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ;Saygılıyım,Yardım Severim,Adaletliyim

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ;Şu Anlık yok

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ;Server dünyanın en iyi Serverlar dan birisi olmasını dilerdim,Oyuncuların Serverden tamamen Memnun olmasını isterdim,Ve böyle 2000-3000 belkide daha fazla oyuncunun servere girmesini isterdim

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ;Genelde serverlerda Vip normal oyuncu, rütbesi yüksek,rütbesi alçak bu tür ayrımlar oluyor bunu yerine oturturdum,Hile kullanan oyuncuları azaltmak, ve Küfürsüz bir server yapardım (Elimden Geldiğince Karar size Kalmış İyi Günler)

Manw_YT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
FORM:

Ismin ;Kadircan

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ;9-11-2002

Minecraft adın ;Manw_YT

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ;%20 İngilizce Biliyorum

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ;Evet

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;Boşken 4 -5 Yada 6 (Ciddiyim)

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ;Ben Cocuklugumdan Beri Minecraft Oynuyorum Yıllarımı Verdim 7 Yaşında Öğrendim Ve Hala Oynuyorum

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ; 1 Hafta

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ;Önceden Yedim Dürüst Olayım UnioCraft da _Relentless hesabıyla ban yedim.

Eğer birini rapor ettiysen onun linkini at ( En fazla 5 tane ) ;Serverdaysa - BenSenYT - onuUNUTMA - CZjacubCZ

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ; Var Faction Sunucusunda UstaRehber ve aynı böyle bir pvp serverince BaşAdmin oldugum var

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ; Ss alıp kurucuya yada moda a atarım ona göre bilgini yapar.

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ; Kanıtı Bana Göstermesini Söylerim Eğer Kanıt Doğruysa Kovulmaya Razı Olurum

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ;Hemen Bi Aktif Admine Yada Bir Yetkiliye Mesaj Atarım Açık Değilse Durumu Ne Kadarda Uzun Olsa Konuşarak Çözmeye Çalışırım

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ;Ban Yetkim Olsaydı Banlardım Ama Olmadıgı İçin ss Alır admine moda atarım ne kadar sevdiğim olsada

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ;Onu Sustururum Ve ss alırım

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ;Ona Hileyi Kapatmasını Söylerim Kapatmazsa Kicklerim Ve Admine Yada Moda Bildiririm

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ;Serveri Cok Begendım Lag Yok Ve Hitler Cok Guzel Olta Sorunsuz Gidiyor Ve Güzel bi Server

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ;Sw de aktif yetkili olmuyor ve cok hıle gelıyor ben aktıflıgım yeterlı olacagını dusunuyorum

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ;Evet 3 Kere Turnuvaya Katıldım

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ;Saygı İyi Oyunculuk Tecrübe

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ;Ts Üzerinden Şarkı Yarışması Olabilir Başka Bi Fikir Aklıma Gelmedi Malesef

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ;Kicklenen Kişinin 2 Dk Swye Girememesi - Hile Koruması Gelmesi - Ve Aktif Olmayan Yetkililere Ceza Verilmesi.

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ; Sw ye Girip Hilelerle İlgilenmek - şu an aklıma Sadece Bu Kadarı Geliyor (Biraz Heyecanlıyım)

:)

Ben ''Kadircan'' hiçbir baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum . --- Görevimi En İyi Şekilde Yapmaya Hazırım .

Son düzenleme:

sss1253furqan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
FORM:

Ismin ;Furkan

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ;19.11.2003

Minecraft adın ;SmokingDragon

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ;ingilizce

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ;var

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ;hayır

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;2-3

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ;en az 5 yıldır

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ;yeni :)

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ;evet

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ;var ip adreside verebilirim suandada mimar olduğum server var

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ;vanish komutu varsa vanishe geçerbakarım yoksa Skype yada discord isterim

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ;kanıtını göstermesini isterim eğer doğruysa yetkimin alınmasını isterim

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ;sakinleştirmeye çalışırım ha baktım olmuyor onları dinlerim

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ;admine veya kurucuya bildiririm veya ban yetkim veya jail yetkim varsa atarım

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ;sakinleştiririm olmadı discord isterim ve neden ettiğini sorarım

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ;yetkisinin alınmasını ister ve ban attırırım

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ;iyi server

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ;çok şey biliyorum

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ;hayır

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ; 1.bir bilgiyi kolayca aklımda tutabiliyorum 2.bilgisayardan iyi anlıyorum 3.vicdanlıyım
CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ;deve cüce veya doğru yanlış

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ;iyi bir oyuncusu olan server olmasını dilerdim
hilesiz bir server olmasını dilerdim
ve fazla oyunculu olmasını dilerdim

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ; yetkimi iyi kullanmaya gayret gösterirdim
oyuncularla ilgilenirdim

ve bir etkinlik bulur ve düzenlerdim

Ben ''Buraya senin ismin'' hiçbir baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .[/QUOTE]

orhanbatu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

FORM:

Ismin ;orhan batu

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ; 18 Nisan 2018

Minecraft adın ; orhanbatu

Herhangi bir alt hesabın var mı? (Varsa Adini Yaz) ; var orhan38111

----------------

Türkçe dışında bir dil biliyor musun? ( Bilmiyorsan boş bırak ) ; ingilizce

Çalışır durumda bir mikrofonun var mı? ; var

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ; evet ama arada kasıyor mc etkilenmiyo

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;8-10

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ;5 Yıldır

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ; 3-4 gün önce kayıt oldum ama oynamadım çok fazla

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ; var oda reklam yaptığım için

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ; yok

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ; hile misin? diye sorarım+size söylerim-sorarım

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ; o kanıtı banada atsın derim

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ; ayırmaya çalışırım 1 tek şey ile arkadaşlarını neden bozuyosun sorarım

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ; size söylerim

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ; hakaret etme lütfen o da 1 arkadaşımız derim

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ; size sorarım onun ss yi alır discord a atarım

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ; çok beğendiğim sunucu

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ; tecrübeliyim saygılıyım

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ;katılmadım

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ; tecrübe zeka saygı

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ;

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ; rehber olmayı isterdim hiç kimse hack olmasa ve serverin online atsın 20 30 olsun diye derim

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ; hile koruması 1 rütbe daha vip lerde 3 para vermek

samsa13579

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

FORM:

Ismin ;Arda SEVİMLİ

Doğum Tarihin (Gün.Ay.Yıl) ;13/05/2004

Minecraft adın ;samsa13579

----------------

Kayıt edecek kadar kaliteli bir bilgisayara sahip misin? ( aynı zamanda youtube yükleyecek kadar ) ;Gibi Gibi

--------------

1 Günde Bizim sunucumuza kaç saat ayırabilirsin? ;5-6 saat

Ne zamandır minecraft oynuyorsun? ;8 yıldır

Ne zamandır CrazyPvP topluluğumuzadasın? ;2 gün

---------------

Herhangi bir sunucuda bir banın var mı? ( Lütfen dürüst ol ) ;Yok

Eğer birini rapor ettiysen onun linkini at ( En fazla 5 tane ) ;Yok

Herhangi bir deneyimin var mı? (ZORUNLU) ;Çok Var

---------------

Bir oyun oynuyorsun ve hile gibi gözüken bir oyuncu var ama belli değil . Ne yaparsın? ;İzlerim video alırım yetkililere gönderirim

Forumda bir oyuncu senin yetkini kötüye kullandığını belirtiyor . Kanıtı olduğunu söylüyor ve senin kovulmanı talep ediyor . Ne yaparsın ;Eğer bi suçum varsa kabul ederim

Teamspeakte iki oyuncu sözlü olarak 5 oyuncu ile herkese açık bir kanalda kavga ediyor . Ve işler karışmaya başlıyor yani sakinleşmiyorlar . Ne yaparsın ;Ayırmaya çalışırım elimden geleni yaparım

CrazyPvP üzerinde yayın yapan favori yayıncı izliyorsun ve o CrazyPvP'da VIP . Aniden , yayıncının CrazyPvP sunucusu üzerinde hile kullandığını görüyorsun . Ne yaparsın? ;Direk yetkililere bildiririm video alırım

CrazyPvP'dasın ve aninden bir başka Rehberin bir oyuncuya hakaret ettiğini görüyorsun . Ne yaparsın? ;Onu uyarırım gene devam ederse yetkililere bildiririm

Oyun oynuyorsun ve odada başka bir Rehber daha var bir baktın ki bu Rehber hile kullanıyor . Ne yaparsın? ;rehbere hack kapat derim kapatmassa video alıp yetkililere atarım

-----------------

CrazyPvP'da neden Rehber olmak istiyorsun? ;Çok güzel bir server geleceği parlak bir server olduğu için hemen yerimi alayım diyorum :)

Neden CrazyPvP sunucusunda Rehber olmak için yeterli olduğunu düşünüyorsun? ;Neden çünkü birçok server kurdum birçok server özellikle PVP serverinde yüksek yetkilerde oynadım

CrazyPvP sunucusunda herhangi bir etkinliğe katıldın mı? ( Evetse , açıkla ) ;Hayır katılmadım 1 gün geldi geleli

Kişisel özelliklerininden en iyi 3'ünü yaz ;Dürüstlüğüm-Özgüvenliğim-Arkadaş Canlılığım

CrazyPvP sunucusu ve TS'sinde düzenleyebileceğimiz etkinlik fikrin var mı? ;Şuanlık yok

CrazyPvP sunucusu içerisinde 3 dilek hakkın olsa bunlar ne olurdu? ;1-Bütün youtuberlerin bu serverde olması 2-Sınırsız Açık kalması 3-Dünyaca Ünlü server olmasını dilerdim

Rehber olursan yapacağın ilk 3 şey nedir? ;1-Chati izlerim 2-PVP atardım hack görürsem küfür eden görürsem diye 3-Serverle ilgili yeni fikirler arardım

Ben ''samsa13579'' hiçbir baskı altında kalmadan CrazyPvP sunucusunda hiçbir ücret alamayacağımı bildiğim halde görevli olarak çalışmayı kabul ediyorum , aynı zamanda hiçbir terfi veya tazminat talep etmeyeceğimi belirtirim . Bununla beraber belli bir neden gösterildiği takdirde kovulacağımı ve sunucu da bir suç işlediğim takdir de cezalandırılacağımı biliyorum .