Creative Plugini İstek

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sizden ufak bi plugin istiyecegim Arkadaşlar Suan büyük Bi Sunucu Acıyorum Creativde Takıldım Böyle güzel spigot destekli 1.8 plugin paketiniz varsa verirmisiniz Birde Arkadaşlar Lobiyi eglenceli bi hale getirmek için plugin arıyorum güzel pluginlerinizide beklerim arkadaşlar şimididen teşekür ederim sayın arkadaşlarim

Not Konuma Gereksiz Yorum Yapmayın yardım etmiyorsanız en azından boş yorumlar atmayın bari boşuna post kasmayın(bu konuma gereksiz yorum atanlara gecerlidir degerli arkadaşlarım)

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Dostum creative sunucusu için gerekli olanlar temel pluginler.Essentials,Group manager,Plot Me , Multvierse world.Başka bir plugine ihtiyaç var mı ? Orası tartışılır.Lobiyi eğlenceli hale nasıl getirebilirsin , lobide küçük bir oyun yapabilirsin , saat geç olduğu için aklıma pek fikir gelmiyor ama dediğim gibi creative plugin paketi için temel pluginler zaten.World Edit World Guard bunlarıda unutmamak lazım.Başarılar :)

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
creative için lag giderici pluginlerin yanı sıra üstteki arkadaşın dediği gibi essentials filan söyle
lobin için ise bir plugin söyleyebilirim ama daha buğu çok düzeldiği zaman bende başlicam kullanıma o zaman sölerim adını