yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Vib--Neyse yok bişi .sEl Arabası ?
Vib--Neyse yok bişi .sEl Arabası ?
Basit bir "/iteminfo <isim/id>" kodu zaten olur bence.Her gelene 500 k para.
Aslında söyle bir şey olabilir. Block kodlarını bilmeyen kişiler ayri bir sayfa yerine ufak bir kod ile kodları görebilir sıra ile.
Lanet olası plotMe dışında ne olabilir dostom, dolu mekan şart iyi yapıları spawn yakınlarına taşıyacağız 2 blok koyanıda banlıyoruzGüzel sunucu.
Lanet olası PlotME'ler dışında bir fikir ve tasarım.
Dolu mekanlar olmalı sunucuya girdiğimizde boş olmamalı.
Bunun dışında kalıcı olmalı.
Rütbe sistemi şart.
Küçük yarışmalar düzenlenebilir.
RBT'ye özel olmamalı (ego .s) yani oradaki arkadaşlar ezik öğrenci durumuna düşmemeli.
Bunları sağlayın bende gelir arada iki -blok koyar çıkarım.![]()
İçinde kodların olduğu bir kitap iş görür benceHer gelene 500 k para.
Aslında söyle bir şey olabilir. Block kodlarını bilmeyen kişiler ayri bir sayfa yerine ufak bir kod ile kodları görebilir sıra ile.
Onun için kod vermek yerine bi kitap içine koymak veya menüye eklemek cok daha hoş görünebilir.Basit bir "/iteminfo <isim/id>" kodu zaten olur bence.
Yani ben şundan bahsediyordum ;Lanet olası plotMe dışında ne olabilir dostom, dolu mekan şart iyi yapıları spawn yakınlarına taşıyacağız 2 blok koyanıda banlıyoruzdiğerleri var zaten
İçinde kodların olduğu bir kitap iş görür bence
640X640 naptın sen ustaYani ben şundan bahsediyordum ;
Ana plot 64x64 veya 128x128 yerine mesela 640x640 olsa orada muazzam yapılar sergilesen'iz bu Plot havasından kurtulur ve daha hoş bir şey çıkar ortaya.![]()
Doldurun siz RBT'siniz. xD640X640 naptın sen usta![]()
Usta Kyrim'i kullanıyoruz zaten 640x640'dan daha fazla xDYani ben şundan bahsediyordum ;
Ana plot 64x64 veya 128x128 yerine mesela 640x640 olsa orada muazzam yapılar sergilesen'iz bu Plot havasından kurtulur ve daha hoş bir şey çıkar ortaya.![]()
Huha Kyrim'i direk Plot'a mı attın Mesut. .-.Usta Kyrim'i kullanıyoruz zaten 640x640'dan daha fazla xD