Creative

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sorun çözüldü mü, çözülmedi mi bilmiyorum ama şu şekilde bir sistem yapabilirsin: Sürekli denetlenen yani redstone sinyalini verip alan bir sistem ve sistemin sonunda bir komut bloğu, komut bloğunun içindeki kod ise: "gamemode creative @a" olursa çalışıyor! Denedim! Anlamazsan söyle!
Aynen ona bir Timer bağlamak kalıyor..

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Aslında oluyor server.protorpies'ten sana göre olmuyor çünkü sunucuda daha önce oyuncuları gamemode yapmaz bu. Hiç girmeyen arkadaşlarını çağır öyle dene illa istersen sana basit bir plugin yazarım.
Yazarsanız İyi Olur.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ona bir Timer bağlamak kalıyor..

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir.

Timer olarak neyi kastettiğini anlamadım ama ben iki repeater (yenileyici) ile sürekli denetlenen bir sistem yapabiliyorum!

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Timer olarak neyi kastettiğini anlamadım ama ben iki repeater (yenileyici) ile sürekli denetlenen bir sistem yapabiliyorum!
Hıı türkçede denetleyici mi deniliyormus....

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
senin dediğini kastediyor. Timer demek zamanlayıcı demek belli aralıklarla elektrik geliyor işte :)