CREEPY PASTA AŞKTIR <3

TicciToby

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
CreppyPasta yı saçma buluyorum. Çünkü hiçbir olay gerçek değil. Korkmakta bazı insanların zevkine göre bir eğlence türü olduğu için insanlar bu tarz hikayeleri okuyup korkarak eğlenmeye çalışıyorlar. Çoğu kişi bu hikayeleri gerçek zannediyor ama aslında gerçek olmadığını biliyorlar sadece gerçek olduğuna inanmak istiyorlar. Daha fazla korku nasıl sağlanır? Gerçek bir korku hikayesi okunduğunu düşünerek. İnsanlarda okudukları hikayeden daha fazla haz almak için kendi beyinlerini "Bu hikaye gerçektir" düşüncesi ile şartlıyorlar ve beyinlerini bu düşünce ile şartlayınca daha fazla zevk alacaklarını düşünüyorlar. İnsan psikolojisi böyle işler.
Bunun gerçek olmadığını herkes biliyor zaten.Amac sadece eğlenmek. Ve LoudCloin ben kendim yazdım demedik zaten facede CreepyPastaTürkiye adlı bi sayfadan yazdım.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
CreppyPasta yı saçma buluyorum. Çünkü hiçbir olay gerçek değil. Korkmakta bazı insanların zevkine göre bir eğlence türü olduğu için insanlar bu tarz hikayeleri okuyup korkarak eğlenmeye çalışıyorlar. Çoğu kişi bu hikayeleri gerçek zannediyor ama aslında gerçek olmadığını biliyorlar sadece gerçek olduğuna inanmak istiyorlar. Daha fazla korku nasıl sağlanır? Gerçek bir korku hikayesi okunduğunu düşünerek. İnsanlarda okudukları hikayeden daha fazla haz almak için kendi beyinlerini "Bu hikaye gerçektir" düşüncesi ile şartlıyorlar ve beyinlerini bu düşünce ile şartlayınca daha fazla zevk alacaklarını düşünüyorlar. İnsan psikolojisi böyle işler.

Hangi Hikayedeki Olaylar Gerçek oluyor?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Rez alayim gelince bakarım

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TicciToby

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
@LoudCloin aslında söyledim zaten CreepyPasta Türkiye isimli bi facebook sayfasından aldım kardeşim.

Hangi Hikayedeki Olaylar Gerçek oluyor?
Hangileri gerçek oluyor pek bilgim yok.Ya hepsi gerçek yada hiçbiri gerçek deil.

Bu arada konuyu güncel nasıl tutabilirim ? arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim ve creepypasta yayınlayamadım bu aralar okulda dersler çok yoğunda ama en yakın zamanda atıcam