Bunun gerçek olmadığını herkes biliyor zaten.Amac sadece eğlenmek. Ve LoudCloin ben kendim yazdım demedik zaten facede CreepyPastaTürkiye adlı bi sayfadan yazdım.CreppyPasta yı saçma buluyorum. Çünkü hiçbir olay gerçek değil. Korkmakta bazı insanların zevkine göre bir eğlence türü olduğu için insanlar bu tarz hikayeleri okuyup korkarak eğlenmeye çalışıyorlar. Çoğu kişi bu hikayeleri gerçek zannediyor ama aslında gerçek olmadığını biliyorlar sadece gerçek olduğuna inanmak istiyorlar. Daha fazla korku nasıl sağlanır? Gerçek bir korku hikayesi okunduğunu düşünerek. İnsanlarda okudukları hikayeden daha fazla haz almak için kendi beyinlerini "Bu hikaye gerçektir" düşüncesi ile şartlıyorlar ve beyinlerini bu düşünce ile şartlayınca daha fazla zevk alacaklarını düşünüyorlar. İnsan psikolojisi böyle işler.
CreppyPasta yı saçma buluyorum. Çünkü hiçbir olay gerçek değil. Korkmakta bazı insanların zevkine göre bir eğlence türü olduğu için insanlar bu tarz hikayeleri okuyup korkarak eğlenmeye çalışıyorlar. Çoğu kişi bu hikayeleri gerçek zannediyor ama aslında gerçek olmadığını biliyorlar sadece gerçek olduğuna inanmak istiyorlar. Daha fazla korku nasıl sağlanır? Gerçek bir korku hikayesi okunduğunu düşünerek. İnsanlarda okudukları hikayeden daha fazla haz almak için kendi beyinlerini "Bu hikaye gerçektir" düşüncesi ile şartlıyorlar ve beyinlerini bu düşünce ile şartlayınca daha fazla zevk alacaklarını düşünüyorlar. İnsan psikolojisi böyle işler.
Hangileri gerçek oluyor pek bilgim yok.Ya hepsi gerçek yada hiçbiri gerçek deil.Hangi Hikayedeki Olaylar Gerçek oluyor?