CreepyPasta Hayranları İçeri :D

GymNstGrlPlays

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar adım batu creepypasta hayranıyım en sevdiğim karakter sonic.exe(satanist deilim oynayanlar bilir :p) sonicin şeytan versiyonu yani işte tailsı knucklexi ve Doktoru öluruyor oyununda easteregg leri cok komik version v666 oynamanızı tavsiye ederim easteregglerin yarısı orda(tekrarlıyorum satanist deilim:D)oyunun sonunda sonic.exe ben tanrıyım diyor şeytan oldu için satanism oluyor peki nerden tanıştım bu creepypastayla luigikid adlı bir kanaldan(ingiliz bi kanal)bu kanal daha cok creepypastanın oyunlarını çeker ve hayranların korku oyunlarını bende oynarım(arkadaşlar sizden istediğim creepypastanın en sevdiğiniz karakteri ve onun tanıtınız sevdiniz karakterle ilgili bi oyun varsa oyunun linkini yaznız)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oyunun linki iyi gunler :)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendensin B)[DOUBLEPOST=1415533304,1415532542][/DOUBLEPOST]Slender the arrival çok severim bir de slenderman must die bi oyun var onuda oymamanı öneririm

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo sonic.exe efsanedir ya
Jeff ile Sonic.exe fanıyımdır.
Ciddiyim tam benim gibisin he. Kan işkence pıcah felan seviyorsan bu yorumu beğen*

GymNstGrlPlays

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bendensin B) Slender the arrival çok severim bir de slenderman must die bi oyun var onuda oymamanı öneririm
slender must dieyi oynamaya çalışıcam ya cok merak ettım :D[DOUBLEPOST=1415536542,1415536324][/DOUBLEPOST]
Ooo sonic.exe efsanedir ya
Jeff ile Sonic.exe fanıyımdır.
Ciddiyim tam benim gibisin he. Kan işkence pıcah felan seviyorsan bu yorumu beğen*
squidwardı biliyosan oda efsanedir :D

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
My little pony creepypasta diye bisey vardi hatta ana ekrana donup aniden cikiyor bilen arkadas varsa linkini atabilirmi