Creepypasta Henüz Adı Yok :D - Bölüm 1 - Anlamsız Cızırtılar..

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum ^^ Bugün kendi yazdığım bir pastanın ilk bölümü ile birlikteyim.Okurken bol keyifler ^^

Günlerden Pazartesi.
Kevin 24 yaşında bir genç.Saat sabah 06:06.

Kevin'in annesi: Kevin uyan geç kalacaksın.
Kevin: Ney için ? *uyku sersemi bir halde*
Annesi: Stajın ilk günü bugün unuttun mu yoksa ?
Kevin: Doğru ya,tamamen unutmuşum. *yatağından kalkar*
Penceresini açıp derin bir nefes alır ve dolabına doğru gider.Takım elbisesini giyinir.Saat tam 06:19 Radyoyu açar fakat radyodan tek gelen cızırtıdır.Kanalları değiştirir.Ama yine aynı cızırtı.Cızırtının yanında da çok kısık küçük kız sesleri..Kız neşeli gibi görünüyordur.Ama 2 saniye sonra her şey değişir.Kızın neşeli sesleri birden ağlamaya dönüşür.
Kevin korkuyla radyoyu kapatır ve yavaşça kapıyı açarak odadan çıkar.Merdivenlerden inerken ayağı kayar ve merdivenlerden düşer.Ayağı çok acıyordur.Neden kaydığına bakmak için tekrar merdivenlere çıkar.Kaymasına neden olan şeyin boş bir kağıt parçası olduğunu görünce gülüp geçer.Uflaya puflaya kahvaltısını yapmak için masaya oturur.Radyo olayı hala aklını kurcalıyordur.Kahvaltısını etmeden evden çıkar ve arabasına doğru yürür.Arabasına biner ve işin yolunu tutar.Neşesi yerine gelsin diye de kendi CD'lerinden bir tanesini takar dinlemek için.Yine aynı cızırtı.Radyo tamam da,CD'ye ne olabilir ki CD'den cızırtılar ile birlikte "Kahvaltı günü en önemli öğünüdür.Niye yemeğini yemedin ki ?" diye sesler gelir.Ardından da kahkahalar....

Aslında bu bölümü bu kadar kısa tutmayacaktım da,hem yatmam gerek,hem de boşuna uzatmayayım siz severseniz devamını getireyim dedim.Umarım sevmişsinizdir ^^
@Sonicexe @KadirBerk @Iskefiyeli18 @qlawing @ErenBeyazkurt @MantisWrath @AlkarIsMyGirl @TOİ.
Bu arada Creepypasta'ya bir isim bulursanız çok mutlu olurum isim kıtlığı çekiyorum da :D
[DOUBLEPOST=1422141640,1422141408][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme: