- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Biliyorsunuz ki forumda grup özelliği kapatıldı ve o kadar emek harcadığımız (hatta şahsen uğruna geceleri uykusuz kaldığım) Creepypasta grubu ve bu grubun üyelerinin paylaştığı tüm konular da kayıplara karışmış bulunmakta. Ve bunca emeğin kaybolmasına üzülmek yerine, gruplar yeniden açılana kadar bu konuda Creepypasta'larınızı yazmaya devam edebilirsiniz!
Kurallar klasik:
1- Küfür, hakaret yok.
2- BAŞKA KURAL YOK!!!
Ben Cumartesi kendi Creepypasta'mı paylaşacağım; şimdilik sadece konuyu açıyorum, bu mesajda boşuna pasta aramayın. Konusunu sorarsanız; bu pastanın konusu son günlerde foruma yaydığım "Broly" ile ilgili olacak.
Ve sadece Creepypasta yazma konusu da olmayacak burası! Yazılan creepypastalar ve duyduğunuz korkunç, garip hikayeleri ve bilgileri de burada paylaşabilirsiniz!
Hadi beyler!
@RedFail
@RedIsBack
@MantisWrath
@Iskefiyeli18
@rayandu06
@Laloww_
@ExtendedFox
@ErenBeyazkurt
@Erenbulbul
ve daha niceleri!
Beyler, sizden son bir isteğim olacak: Bu konuyu tüm dostlarınıza yayın, belki aralarından Creepypasta veya korku hikayeleri sevenler vardır, buraya çağırın.
Kurallar klasik:
1- Küfür, hakaret yok.
2- BAŞKA KURAL YOK!!!
Ben Cumartesi kendi Creepypasta'mı paylaşacağım; şimdilik sadece konuyu açıyorum, bu mesajda boşuna pasta aramayın. Konusunu sorarsanız; bu pastanın konusu son günlerde foruma yaydığım "Broly" ile ilgili olacak.
Ve sadece Creepypasta yazma konusu da olmayacak burası! Yazılan creepypastalar ve duyduğunuz korkunç, garip hikayeleri ve bilgileri de burada paylaşabilirsiniz!
Hadi beyler!
@RedFail
@RedIsBack
@MantisWrath
@Iskefiyeli18
@rayandu06
@Laloww_
@ExtendedFox
@ErenBeyazkurt
@Erenbulbul
ve daha niceleri!
Beyler, sizden son bir isteğim olacak: Bu konuyu tüm dostlarınıza yayın, belki aralarından Creepypasta veya korku hikayeleri sevenler vardır, buraya çağırın.