# Crimes Of Craft # Factions 1.8+ | Rütbe - Piyango - Seviye - Sandıklar - | IP crimes.batihost.com

Oliver580

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

IP: play.OttomanMC.net
IP: play.OttomanMC.net

Sunucu kapasitesi: 70 (arttırılabilir)
RAM: 6 (attırılabilir)
Sürüm: 1.8.X
Düzenli şekilde etkinlikler yapılmaktadır.
Lapisimizde otomatik satış sistemimiz bulunmaktadır.
HİLESİZ ORTAM!

Sunucumuzda para sadece alışveriş yapmaya yaramıyor, aynı zamanda sizi bir üst sınıfa çıkarmakta.
Sunucumuzda rütbe sistemi bulunmaktadır.
Oyuna ilk giriş yaptığınız zaman Misafir den başlarsınız.
Rütbeleri görmek için /rank komutunu yazmanız yeterlidir.
Her rütbenin kendine özel kiti bulunmaktadır.

Teğmen rütbesine sahip iseniz artık özel hammaddelere giriş izniniz bulunuyor.

Rütbe hammaddeleri Teğmen den sonra başlamaktadır. Bu rütbeye gelene kadar lapisten geçinebilirsiniz.

Pazar sistemi ile envanterinizdeki kullanmadığınız eşyayı satışa sunabilirsiniz!

Eğer skininiz yok ise sunucumuzda istediğiniz skini yapabilirsiniz!
KOMUT: /Skindegis istediginizskininadı

Spawnımız;

Arsalar;
;

Lapis;
;

MadenEventi;

Herobrine (Boss);

HERKESİ BEKLİYORUZ

server pro herkezin gelmesini isterim bile hile koruması olsa

DNZ34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyuncular hileci , adminlere video atıyorum banlasın diye banlamıyor.
Arenaya gidiyorum 3 hileci bana dalıyor spam yapıyorum admin tp at diye tık yok... 2 dakika sonrada admin chattan futbol muhabbeti konuşuyor...
Kaçdefa skypedan mesaj attım hep oyaladı. yok pvp turnuvası skripti , yok videoyu youtubeye yükle... yüklüyorum da noluyor? banlamıyor...
sırf bazı çocuklar 20lira verdi diye banlamıyorlar... mapları çalıntı ayrıca.

oynamadan önce epey bi düşünün ...

edit almadan para kasmanız çok zor bildiğiniz p2w.

Oliver580 diye rehber var , durmadan spam yapıyor chatı kirletiyor. Bana adam ol diye laflar ediyor..

rehberlikten atıldı 1-2 gün sonra usta rehber olarak geri alındı :DD

VexaSK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba.

Sunucu güzel gibi ama konu düzenini beğenmedim
güzel gibi bir sunucu basarılar dilerim
konu duzeni tasarımlarını değiş. ve daha güzel bişeyler yap
guncel fln at ne bilyiim .D
10/8 ortalama olarak sayarsak
Güzel sunucu tavsiye sunucu

IYI GUNLER

-----------
Skripter
-----------

DNZ34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba.

Sunucu güzel gibi ama konu düzenini beğenmedim
güzel gibi bir sunucu basarılar dilerim
konu duzeni tasarımlarını değiş. ve daha güzel bişeyler yap
guncel fln at ne bilyiim .D
10/8 ortalama olarak sayarsak
Güzel sunucu tavsiye sunucu

IYI GUNLER

-----------
Skripter
-----------
Forumda yenisin ve post kasmaya çalışıyorsun galiba.. Emir verir gibi söylüyorsun hem de .. Sunucuya gelmeden forum üzerinden önyargılı şekilde eleştiri yapıyorsun

VexaSK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forumda yenisin ve post kasmaya çalışıyorsun galiba.. Emir verir gibi söylüyorsun hem de .. Sunucuya gelmeden forum üzerinden önyargılı şekilde eleştiri yapıyorsun
sen beni anlamadım
tam olarak okumayı biliyormusun bilmem neyse
post kasıyormusum
forumda yeni ola bilrim ve istedim yorumu yapmakta ozgurum
ama sınır dısına cıkmama haklsın
kufur etimi hayır
hakaret
argo
hayır
BU ARADA YAKINDA LOBİ PAKETİM CIKICAK BELKİ SENDE KULLANIRSIN!

IYI GUNLER

-----------
Skripter
-----------

Oliver580

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuncular hileci , adminlere video atıyorum banlasın diye banlamıyor.
Arenaya gidiyorum 3 hileci bana dalıyor spam yapıyorum admin tp at diye tık yok... 2 dakika sonrada admin chattan futbol muhabbeti konuşuyor...
Kaçdefa skypedan mesaj attım hep oyaladı. yok pvp turnuvası skripti , yok videoyu youtubeye yükle... yüklüyorum da noluyor? banlamıyor...
sırf bazı çocuklar 20lira verdi diye banlamıyorlar... mapları çalıntı ayrıca.

oynamadan önce epey bi düşünün ...

edit almadan para kasmanız çok zor bildiğiniz p2w.

Oliver580 diye rehber var , durmadan spam yapıyor chatı kirletiyor. Bana adam ol diye laflar ediyor..

rehberlikten atıldı 1-2 gün sonra usta rehber olarak geri alındı :DD
Kardeşim neden sen simdi bana durduk yere laf ediyonnn hem spam falan yapmıyorumm 2defa yazdıgım seyler spam olmuyo en az 3defa aynı seyi yazarsan spam oluyo cahil ya hem ben sana adam ol falan demiyom böyle bana küfür edenlere falan diyom hem adam ol diyosam nolmuş yani sanki ananamı sövdüm adama bak...........

DNZ34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu iyi güzel de ... Çok paragöz insanlar olmuşsunuz..
Videoları youtubeye at dedin attım bakmadın 3 video attım tamı tamına. Boşuna mı çekiyorum videoları? 20 lira verdiler diye 2-3 çocuğu banlamıyorsunuz. Rehber desen ayrı bi alemde. Chat kirliliği yapıyor durmadan flood, spam , cevap vermiyor.Küfür etsem mute atan yok :DD
rehberini aldınız , usta rehber verdiniz. oyuncuyla daha nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. YamannT diye spam yapıyorum chattan takan yok. Chattan duyuru yapıyor viplar %20 indirimli :))))

Bu serverden bir cacık olmaz .

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu iyi güzel de ... Çok paragöz insanlar olmuşsunuz..
Videoları youtubeye at dedin attım bakmadın 3 video attım tamı tamına. Boşuna mı çekiyorum videoları? 20 lira verdiler diye 2-3 çocuğu banlamıyorsunuz. Rehber desen ayrı bi alemde. Chat kirliliği yapıyor durmadan flood, spam , cevap vermiyor.Küfür etsem mute atan yok :DD
rehberini aldınız , usta rehber verdiniz. oyuncuyla daha nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. YamannT diye spam yapıyorum chattan takan yok. Chattan duyuru yapıyor viplar %20 indirimli :))))

Bu serverden bir cacık olmaz .
Bizi kötülemekten başka yaptığın bir şey yok. Hilelerin önüne geçmemiz imkansız. Hileleri banlasak sunucuda user kalmaz. Az da olsa engellemeye çalışıyoruz. 23 Nisan nedeniyle indirim yaptık para göz durumuna düştük, diyecek bir şey yok.

DNZ34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hilelerin önüne geç demiyorum, hilecileri banla ? . Sırf user kaybetme diye başka oyuncular gidiyor sunucudan. Hileyi gram engellediğin yok.
PvP Turnuvasında adam gözünün önünde anti knockback açıyor sen görüyorsun ve banlamıyorsun, chattanda spam yapıyorum o sıra adam hile diye.

Admin admin diye spam yapıyorum daha demin bakan yok, vip alacağım kaç para desem hemen bakıyorsunuz :D

Edit : servere hile koruması getireceğim diyorsun, o zaman hiç getirme? hileciler bırakır sunucuyu user kalmaz :)

Bana videoyu youtubeye at dedin, attım da noldu? banladığın yok . boş boş server kuruyorsunuz