Crise Productions - Minecraft Yapı Çeşitleri

Crise

Zombi Katili
Mesajlar
235
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
77
Puanları
240
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle Minecraft'taki yapıların çeşitlerini anlatacağım....
NOT: Resimler alıntıdır.

--MEDIEVAL--
Medieval yapılar Orta Çağ'daki derebeylik döneminden kalmadır. Derebeylikler daha çok şehre benzer ve çoğunlukla ortalarında şato olur. O şato derebeyinindir. Bu yapıları kullanmış olan insanlar çoğunlukla tarım ve hayvanlıkla uğraşırlardı. Bu yüzden çoğu medieval şehirlerinde ahırlar, tarım alanları ve değirmenler bulunur...






-- PIXEL ART--
Pixel Artlar birçok şeyin ( oyun karakterleri, eşyalar vb.) büyütülerek aynısının yapılmasıdır. Bunlar çoğu zaman oyun karakterleri veya Minecraft eşyaları/bloklarıdır. Bu yapılar daha küçük ( daha detaysız ) veya daha büyük ( daha detaylı ) yapılabilir. İnsanlar bu yapıları bir şeyi sevdikleri için yaparlar.






--MODERN--
Modern yapılar gerçek hayatta yeni yeni yapılmaya başlanan yapıların taklidir. Bunlar çoğu zaman villa olurlar. İç dekorasyona önem verilir. İç dekorasyonda resimler( tablolar ) daha çok kullanılır. Bu yapılar da bahçeler de önemlidir.





--TARİHİ YAPILAR--
Böyle yapılar çoğu zaman taklit olurlar. Bu yapılar insan yapımı olan veya doğal olarak yapılmış olan yapıların taklitleridir. İnsanlar bu yapılarda Piramitlerin, Saat Kulelerinin veya Antik Tapınakların benzerini yaparlar. Bu yapıları yapmak diğerlerine göre daha uzun zaman ister.





--BIOME YAPILARI--
Biome yapılarını çoğu zaman "World Painter"dan yapılır. Bunları yapmak daha çok uğraş ister ( yaratıcılık olarak ). Bu yapıların yapanları azdır. Bazı insanlar kendi biomelerini yapıp onların üzerine başka yapılar yaparlar. İnsanlar kendi yaptığı biomelarda çoğu zaman "dağlarla" ilgili bir şeyler yaparlar. Bunu yapanlar kendi seedlerini yapmış da sayılabilir.





--VICTORIAN--
Victorian yapılar İngliz yapılardır diyebiliriz. Bu yapı tarzı daha çok İngiltere'de kullanılmıştır. Bu evlerde o zamanların yüksek rütbeli insanları kalıyor diyebiliriz :) . 19. yüzyılda yapılan bu yapılar Minecraft'ta da rağbet görmüştür ve bu yapıların mimarları ortaya çıkmıştır.





--COLONIAL--
Colonial yapılar bütün dünyada kullanılır. Her yerlerin Colonial Yapıları birbirlerinkinden farklıdır. Bu yapı tarzının diğer ülkelere İspanya'dan geçtiğini söyleyebiliriz. Bu yapılar pek rağbet görmez diyebiliriz. Ama Minecraft'ta bu yapının da mimarları vardır.



Herkesin yorumlarını bekliyorum!
NOT : Konu fazla resim kaldırmadığı için bazı resimler kaldırılmıştır.
 


Son düzenleme:

Tario76

Işık Taşı Madencisi
Mesajlar
3,828
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3,035
Puanları
6,340
Victorian build eklemelisin :)
 

owen_1

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,334
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
991
Puanları
1,840
Şunuda Ekle Medieval Mimarisi İyi Olanlar Victorian Evleri Yapmaya Genelde Daha Yatkındır.Benzer Tip Yapılar Çünkü.
 

owen_1

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,334
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
991
Puanları
1,840
Ayrıca Eklememişsin Daha Fotoğrafını Ama Çoğu Kişi Colonial Yapıp Villa , Modern Ev Diye Sunuyor.
 

Üst