Xcalationable
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 2
- Alınacak Yetkililer
-
- Admin
- Mimar
- Rehber
- Sunucu IP Adresi
- CrownSkyBlock.aternos.me
Herkese merhaba arkadaşlar,iki kişi olarak aternos hostingine sahip yeni bir sunucu açmaya karar verdik.
Sunucumuzda,bize yardım edecek bazı gönüllü kişiler gerekiyor.
Sunucu şuanda aktif olmadığı yani bakımda olduğu için sadece,yetkililere İP verilecektir.
Bundan önce tam 4 tane sunucu açtım,2'si nitrado hostingliydi ve 1'isi tuttu.Yani +50 online gördü.
Sunucu olarak scriptlerimizi kendimiz,özenle ve dikkatli bir mükemmeliyetçi yaklaşımla hazırlıyoruz.
Tabi,siz değerli oyuncularımızın da,fikirlerini önemsediğimizden,sunucuya hergün istek sistemleri ekip olarak endektre ediyoruz.
Neyse,fazla uzatmadan konuya geçiş sağlamak istiyorum.
Arkadaşlar,sunucuya şuanda alımları discord üzerinden gerçekleştiriyoruz eğer siz de alıma katılmak ya da,sunucuda oyuncu olarak oynamak istiyorsanız,discord'dan beni ekleyebilirsiniz.! ☨ | Ɯαηтє∂'Ɓσу#7415 ya da Hüseyin#4190
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,değerli ve sevgili Forum Gamer oyuncuları...
Sunucumuzda,bize yardım edecek bazı gönüllü kişiler gerekiyor.
Sunucu şuanda aktif olmadığı yani bakımda olduğu için sadece,yetkililere İP verilecektir.
Bundan önce tam 4 tane sunucu açtım,2'si nitrado hostingliydi ve 1'isi tuttu.Yani +50 online gördü.
Sunucu olarak scriptlerimizi kendimiz,özenle ve dikkatli bir mükemmeliyetçi yaklaşımla hazırlıyoruz.
Tabi,siz değerli oyuncularımızın da,fikirlerini önemsediğimizden,sunucuya hergün istek sistemleri ekip olarak endektre ediyoruz.
Neyse,fazla uzatmadan konuya geçiş sağlamak istiyorum.
Geliştirici(Developer) FurkanEsen
A-5 General(Genel) Admin Hüseyin
A-5 General(Genel) Admin Hüseyin
x1 Supporter(Rehber) | +13 yaş,%70 üstü komut bilgisi
x2 Builder(Mimar) | +10 yaş,Wand bilgisi,Mimarlık yeteneği
x1 A-1 New Staff(Stajyer Yetkili) | +14 yaş,%80 üstü komut bilgisi
x1 A-3 Deneyimli Yetkili | +14 yaş,%95 üstü komut bilgisi
x1 Tasarımcı | +11 yaş,Photoshop bilgisi ve tasarım yeteneği
x2 Builder(Mimar) | +10 yaş,Wand bilgisi,Mimarlık yeteneği
x1 A-1 New Staff(Stajyer Yetkili) | +14 yaş,%80 üstü komut bilgisi
x1 A-3 Deneyimli Yetkili | +14 yaş,%95 üstü komut bilgisi
x1 Tasarımcı | +11 yaş,Photoshop bilgisi ve tasarım yeteneği
Arkadaşlar,sunucuya şuanda alımları discord üzerinden gerçekleştiriyoruz eğer siz de alıma katılmak ya da,sunucuda oyuncu olarak oynamak istiyorsanız,discord'dan beni ekleyebilirsiniz.! ☨ | Ɯαηтє∂'Ɓσу#7415 ya da Hüseyin#4190
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,değerli ve sevgili Forum Gamer oyuncuları...