Crysis 3 - Kasmaktan Ölüyor Oyuncağız.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının hafızası gram önemli değildir en önemlisi grafik işlemcisidir. :(

++Ayrıca Game Booster sitesinde %11 bi' artış dese de gözle görülebilecek bir artış sağlamaz özellikle Crysis'te çünkü sadece arka planda çalışan uygulamaları kapatıyor bunu sen kendi elinle de yapabilirisn.

+++ İşlemci saat hızı zaten gg*

++++ RAM de pek iyi sayılmaz.

Boşuna kasmadan oynamayı hayal etme bu sistem ile. xD

@MUHDE (donanım pro buydu sanırsam)

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının hafızası gram önemli değildir en önemlisi grafik işlemcisidir. :(

Grafik İşlemcisine Nasıl Bakıyorduk !?[DOUBLEPOST=1419720175,1419720139][/DOUBLEPOST]

++Ayrıca Game Booster sitesinde %11 bi' artış dese de gözle görülebilecek bir artış sağlamaz özellikle Crysis'te çünkü sadece arka planda çalışan uygulamaları kapatıyor bunu sen kendi elinle de yapabilirisn.

Hayalimi Yıktın .-.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İşlemci clock hızı işlemci performansı ile ilgili çok fazla şey belli etmez işlemci serisine bağlıdır vereceği performans, örneğin P4 3.2 Ghz işlemci Atom 1.6 Ghz işlemciden yavaş olucaktır o yüzden işlemci modelinide ekle :(
İşlemci clock hızını tick şeysi gibi düşünebilirsiniz ama tik demek hız demek değildir.
Örneğin A işlemcisi saniyede 2 adım atıp her adımda 2 işlem yapıyor, B işlemcisi saniyede 1 adım atıp her adımda 6 işlem yapıyor
Bu mantıkla düşünebilirsiniz :(
Onun dışında gpu core hızı gayet iyi gibi pek çözüm gelmiyor aklıma :(

Ram gayet yeterli daha ne olacaktı :(
Edit: Muhtemelen ırkçılık sebebi ekran kartından mobile gpu'dan çok fazla performans alamazsın :(

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşlemci clock hızı işlemci performansı ile ilgili çok fazla şey belli etmez işlemci serisine bağlıdır vereceği performans, örneğin P4 3.2 Ghz işlemci Atom 1.6 Ghz işlemciden yavaş olucaktır o yüzden işlemci modelinide ekle :(
İşlemci clock hızını tick şeysi gibi düşünebilirsiniz ama tik demek hız demek değildir.
Örneğin A işlemcisi saniyede 2 adım atıp her adımda 2 işlem yapıyor, B işlemcisi saniyede 1 adım atıp her adımda 6 işlem yapıyor
Bu mantıkla düşünebilirsiniz :(
Onun dışında gpu core hızı gayet iyi gibi pek çözüm gelmiyor aklıma :(

Ram gayet yeterli daha ne olacaktı :(
Edit: Muhtemelen ırkçılık sebebi ekran kartından mobile gpu'dan çok fazla performans alamazsın :(
Muhde'yi etiketledim sen geldin craft_man'ı etiketlediğimda Barack Obama gelecek kim bilir.

M

MUHDE

Ziyaretçi
İşlemcine ve ekran kartına hız testi yapabilirsen güzel olur aynı zamanda oyun açıkken işlemcinin durumunu ekran kartının durumunu ss atabilirsen iyi olur :(

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
crysisin kendisine özel ekran kartı var adını bilmiyorum ama belki onu takmışsındır ama takmamışsan tak yoksa kasabilir

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
crysisin kendisine özel ekran kartı var adını bilmiyorum ama belki onu takmışsındır ama takmamışsan tak yoksa kasabilir
Adı ne ki?[DOUBLEPOST=1419752281,1419752130][/DOUBLEPOST]
İşlemcine ve ekran kartına hız testi yapabilirsen güzel olur aynı zamanda oyun açıkken işlemcinin durumunu ekran kartının durumunu ss atabilirsen iyi olur :(
Nasıl yani anlamadım?[DOUBLEPOST=1419755301][/DOUBLEPOST]Beyler Sorunu Çözdüm. Hiç Kasmadan Oynuyorum Hepinize Teşekkür Ederim.