- En iyi cevaplar
- 0
Sol Elimin Küçük Parmağını Shift Tuşundan Ayıramaz OldumYanlış anlama ama bu bildiğin işsizlik![]()
Sol Elimin Küçük Parmağını Shift Tuşundan Ayıramaz OldumYanlış anlama ama bu bildiğin işsizlik![]()
Vayy sabırlı,gayretli böle kişileri coh severim.Arkadaşlar Ben Ciddiyim.Bir İşe Başladım Mı Uzun Süre Bırakmıyorum.Tabi Çareler Tükenmedikçe...
Bende İnsanla Dalga Geçmeyeni...[DOUBLEPOST=1439066770,1439066711][/DOUBLEPOST]Vayy sabırlı,gayretli böle kişileri coh severim.
Ben Sağ Elimde Yön Tuşlarında ki Shifte Basıyorum.Cidden 1 Süre Sonra Alışkanlık Yapıyor.Sol Elimin Küçük Parmağını Shift Tuşundan Ayıramaz Oldum![]()
Bence ismin "Forum Mühendisi" olmalı dostumuya koy , eski halini alır.
+ olarak da yapay kas denen bir zımbırtı var , onu da ekleyebilirsin , çok işine yarar.
Vip alırsam altıma yazarımBence ismin "Forum Mühendisi" olmalı dostum![]()
Param olursa ben sana alayım sözüm olsunVip alırsam altıma yazarım.
Thanks YouTitanyum + Nikel güzel ve hafiftir , kurşun geçirmez ve yamulduğunda sıcak suya koy , eski halini alır.
+ olarak da yapay kas denen bir zımbırtı var , onu da ekleyebilirsin , çok işine yarar.
Ama zenginsin galiba , bu malzemelerin tanesi 100$ gibi..Thanks You![]()
Zengin Değilim ._. Olsaydım 1 Yıl MC(Minecraft) Almak İçin Bizimkileri İkna Etmeye Çalışmazdım .sAma zenginsin galiba , bu malzemelerin tanesi 100$ gibi..
O zaman zenginsin .-.Zengin Değilim ._. Olsaydım 1 Yıl MC Almak İçin Bizimkileri İkna Etmeye Çalışmazdım .s
Üstte ki Mesajı Okumanız Tavsiye Edilir.O zaman zenginsin .-.