Crysis Remastered Duyuruldu

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
24
Beğeniler
238
Puanları
550
Ruh hali
159050


Crysis Remastered Duyuruldu

Hayranları tarafından merakla beklenen, gelecekteki Crysis oyunlarının öncüsü olması beklenen Crysis Remastered resmi olarak duyuruldu.

Bundan yaklaşık 13 yıl önce piyasada yerini alan Crysis, o zamanın eski teknolojilerine rağmen sunabildiği hem etkileyici grafikleri ile, hem de karakter oynanış mekanikleri bakımından oyuncuları kendine hayran bırakmıştı. Üstelik sahip olduğu Türkçe seslendirme, Türkçe arayüz gibi ufak, tatlı detaylar ile kendisine ayrı bir renk katmış, dönemine büyük damga vuran oyunlardan birisi olmuştu. Özellikle ülkemizdeki oyun severler tarafından büyük bir hayranlık ve keyifle oynanan Crysis, aradan geçen 13 yılın ardından küllerinden doğarcasına baştan aşağıya yenilenerek moden çağın sistemlerini zorlamaya geliyor. Bazı oyuncu toplulukları ve hayranlara göre, aslında Crysis Remastered Crytek'in ardından gelecek olan oyunların öncüsü olabilme açısından çok önemli bir proje. Bu yüzden oyunun iyi bir çıkış yakalaması bekleniyor.

Beraberinde Crytek tarafından yapılan açıklamaya göre Crysis Remastered PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Crytek'in şirketinin yenilediği CryEngine 5.6 oyun motorunun yanı sıra Nvidia'nın geliştirdiği RTX - ışın izleme gibi son teknolojilere de ev sahipliği yapması beklenen oyunun şimdilik ne zaman piyasaya sunulacağı hakkında Türk video geliştirme firması Crytek henüz bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Crysis hayranlarına heyecandan kalp krizi yaşatmadan önce henüz hiçbir şeyin kesin olmadığını belirtmekte fayda var. Fakat Crytek şirketinin orijinal tek oyunculu Crysis oyunlarını geliştirilmiş oyun motorlarıyla, ışın izleme teknolojileri ile, yüksek kaliteli dokular ile donatılacağı Remastered sürümünü istemesi, gayet doğal.

Oyunun çıkış tarihi henüz kimse tarafından bilinmiyor fakat şahsi görüşümü belirtmek isterim, yüksek ihtimalle bu sene içerisinde, belki yaz mevsiminde bile Crysis Remastered çıkış yapabilir çünkü Crytek bu konuda çok heyecanlı ve içinde tutamıyor gibi görünüyor. Facebook sayfasında gizemli paylaşımlar yapan Crytek firmasının yanı sıra, Crytek'in ortağı Saber Interactive'den Tim Willits, Twitter üzerinden Crysis Remastered ile ilgili iki tweet atıp sildi ve bu da hayranların söylentiler yaymasına yol açtı. Önümüzdeki aylarda büyük şeyler olacak gibi görünüyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın lütfen.
Bir sonraki konumuzda görüşmek üzere!

 


Son düzenleme:

BorakanT

ben kimim?
Mesajlar
1,755
En iyi cevaplar
7
Beğeniler
1,731
Puanları
4,850
Ruh hali
Eğer bana göre kaliteli bir oyun olursa sanırım böyle türde oyunlar oynamaya başlayabilirim :D
 

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Mesajlar
804
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
419
Puanları
990
Ruh hali
Abi en sevdiğim FPS oyunudur NET!
 

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
Türkçe dublajına hasta olduğum teek oyun.
 

Üst