Crysis Remastered Sistem Gereksinimleri

Mugetsu42

Create a Different World
Mesajlar
100
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
177
Puanları
580
Crysis_Remastered_Reveal_Poster.png


Crysis Remastered Sistem Gereksinimleri

Merhaba Forum Gamer ailesi yeni bir konuya daha hoş geldiniz. Bu konumda sizlere Crysis Sistem Gereksinimleri'nden bahsedeceğim.

Yeni bir Crysis oyunu veya remastered hakkındaki ilk söylentiler, Crytek'in CryENGINE 5.6 oyun motorunu tanıtan "CRYENGINE 5.6 Tech Trailer" başlıklı YouTube videosunu yayınlamasıyla 29 Ağustos 2019 tarihinde başladı. Videoda CryENGINE 5.6 oyun motorunda oluşturulmuş tropik bir adanın klipleri yer alıyordu. Bu kliplerde Crysis'in ilk oyununda olan ilk görevin bazı bölgeleri gözüküyordu. Bununla birlikte oyunla alakalı olan en önemli şey 24 Mart 2020 tarihinde CRYENGINE kanalı tarafından yayınlanan "Never Stop Achieving - CRYENGINE Showcase 2020: Games of the Decade" başlıklı YouTube videosunda görüldü. Orijinaline görsel olarak benzer olsa da yeni oyun iyileştirilmiş aydınlatma alan derinliği ve biraz farklı bir SCAR modeli içeriyor.

Crysis Remastered 16 Nisan 2020 tarihinde duyuruldu ve şu platformlarda piyasaya sürüldü: Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One ve Nintendo Switch. Oyunun Playstation 5 ve Xbox Series X için ayrı bir sürümünün çıkıp çıkmayacağı bilinmemektedir. Crytek'in basın açıklamasına göre, oyun çok oyunculu bir mod içermeyecek. Basın açıklamasında ayrıca oyunun tek oyunculu "kampanyalara" odaklanacağı belirtildi - bu belirsiz ifade daha sonra açıklığa kavuşturuldu ve remaster yapmanın Crysis: Warhead, Crysis 2 veya Crysis 3'ü değil, yalnızca Crysis 1'i içereceği belirtildi. Kendilerine soru yöneltildiğinde Crytek çalışanlarından biri "yakında daha fazla bilgi verileceğini" söyledi.

Crysis, PC Gamer U.S. Holiday 2007 sayısında %98 ile ödüllendirildi ve PC Gamer'da Half-Life 2 ve Sid Meier's Alpha Centauri ile birlikte en yüksek puan alan oyunlardan biri oldu. Derginin İngiltere baskısı, oyunu "Muhteşem ve güzel bir bilim kurgu destanı" olarak tanımlayarak oyunu %92 ödüllendirdi. GameSpot, Crysis'e 10 üzerinden 9.5 puan verdi ve bunu "şimdiye kadar yapılmış en iyi atıcılardan biri" olarak tanımladı. GameSpy, kıyafet güçlerinin eğlenceli olduğunu ancak aynı zamanda oyunun çok oyunculu bölümünü de eleştirdiğini söyleyerek 5 üzerinden 4,5 verdi.


Sistem Gereksinimleri
Minimum
  • Intel Core i5-3450 veya AMD Ryzen 3
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ya da AMD Radeon Vega 470
  • 8GB RAM
  • 20GB Boş Alan
  • Windows 10 - 64 bit

Önerilen
  • Intel Core i5-7600K veya AMD Ryzen 5
  • NVIDIA GeForce GTX 16600 Ti ya da AMD Radeon Vega 56
  • 12GB RAM
  • 20GB Boş Alan
  • Windows 10 - 64 bit


Kaynakça
crysis.fandom.com/wiki/Crysis_Remastered
en.wikipedia.org/wiki/Crysis

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar. ^_^
 



Üst