- En iyi cevaplar
- 0
[=Crytek=]
1999 yılında üç Türk kardeşin (Cevat, Avni, Faruk Yerli) Almanya-Frankfurt'ta kurduğu oyun şirketidir.
Kiev, Budapeşte, Sofya, Seul, Notthingham ve İstanbul olmak üzere 6 şirketi vardır.
Şu an oynadığınız bazı oyunlarda "CryEngine (Far Cry), Crytek, Cryengine2 ve 3" logolarını görüyorsunuzdur.
Bu logo genelde oyunun adını da değiştirmektedir.
"Devil May Cry"ın 2. oyununda CryEngine2 kullanılmıştır.
Oyunun giriş kısmında "Cry" kelimesi yaldızlı çizilmiştir.
Sebebi anlşamadır.
Eğer amblemini gördüyseniz ve güzel bir oyun ise kendi ırkınızla gurur duyun.
Çünkü Battlefield'tan tut CoD'ye kadar CryEngine-Crytek serisi kullanılmıştır.
[=Crysis=]
4 Crysis oyununun kapsamlı grubudur.
Crytek oyun listesinde FarCry, Warface ve Ryse'ın yanında 4. oyundur.
2007'de Türkiye hariç tüm dünyaya sunulan Crysis, kısa bir gelir elde ettikten sonra Türkiye'de 2008 yılında oyunu satışa çıkarmıştır.
Crytek'in Türk olduğunu öğrenen oyunu aldıp oynadığı için Crytek kısa süre içerisinde zengin olmuştur ve CEO Aşaması'na gelmiştir.
Üç kardeş şu an Crytek'in CEO'sudur ve Frankfurt'taki iş yerlerinde 2000 küsür işçi vardır.
Crysis'in hikayesi biraz karmaşıktır.
Aşktan savaşa, Korkudan komediye oradan hemen üzüntüye geçebilen bir hikayesi vardır.
Crysis, Cevat Yerli tarafından bulunmuştur.
Amerikada satış rekorları kıran Crysis tam 2 günde 8 milyon dolar gelir elde etmiştir.
Oyunan gelen gelir Afrika'ya yardım eden ve engellilere yardım etmek için kurulmuş şirketlere bağışlanmıştır.
Crysis 2 ve 3 ise bu haberden sonra (bağış) daha çok satış yapmıştır.
Bu satışın çeyreği Crytek'e, geri kalanı ise yine yardım olarak dağıtılmıştır.
Birazı belediyeye gitmiştir.
Crysis'in oynanış biçimi non-stop (aksiyon olmayan yer yok) olmasına rağmen "araya giren kısa filmler" (cut-scene) içinde biraz mola verebiliyorsunuz.
Birden cut-scene'lerde oynamanız gerekse bile en azından parmaklarınızı kıtlatmaya yetecek vakit oluyor.
Çünkü şehirde öylece dursanız bile bir yaratık gelip sizi öldürebilir.
Her ne kadar "pek ölmesenizde"...
Oynamanızı tercih ederim.
Buyurun sistem gereksinimleri:
(PC)
Minimum:
İşletim Sistemi :Windows XP veya Windows Vista
CPU : XP için 1, Vista için 2.5 GHz eşleniği
Bellek: XP için 1 GB, Vista için 2 GB
Grafik kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800
Yerel Disk : 12 GB boş disk alanı
DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Geri kalan oyunlar ise genelde her özellik +1 arttırılarak sistem gereksinimleri hazırlanmıştır.
-Yeselectro
1999 yılında üç Türk kardeşin (Cevat, Avni, Faruk Yerli) Almanya-Frankfurt'ta kurduğu oyun şirketidir.
Kiev, Budapeşte, Sofya, Seul, Notthingham ve İstanbul olmak üzere 6 şirketi vardır.
Şu an oynadığınız bazı oyunlarda "CryEngine (Far Cry), Crytek, Cryengine2 ve 3" logolarını görüyorsunuzdur.
Bu logo genelde oyunun adını da değiştirmektedir.
"Devil May Cry"ın 2. oyununda CryEngine2 kullanılmıştır.
Oyunun giriş kısmında "Cry" kelimesi yaldızlı çizilmiştir.
Sebebi anlşamadır.
Eğer amblemini gördüyseniz ve güzel bir oyun ise kendi ırkınızla gurur duyun.
Çünkü Battlefield'tan tut CoD'ye kadar CryEngine-Crytek serisi kullanılmıştır.
[=Crysis=]
4 Crysis oyununun kapsamlı grubudur.
Crytek oyun listesinde FarCry, Warface ve Ryse'ın yanında 4. oyundur.
2007'de Türkiye hariç tüm dünyaya sunulan Crysis, kısa bir gelir elde ettikten sonra Türkiye'de 2008 yılında oyunu satışa çıkarmıştır.
Crytek'in Türk olduğunu öğrenen oyunu aldıp oynadığı için Crytek kısa süre içerisinde zengin olmuştur ve CEO Aşaması'na gelmiştir.
Üç kardeş şu an Crytek'in CEO'sudur ve Frankfurt'taki iş yerlerinde 2000 küsür işçi vardır.
Crysis'in hikayesi biraz karmaşıktır.
Aşktan savaşa, Korkudan komediye oradan hemen üzüntüye geçebilen bir hikayesi vardır.
Crysis, Cevat Yerli tarafından bulunmuştur.
Amerikada satış rekorları kıran Crysis tam 2 günde 8 milyon dolar gelir elde etmiştir.
Oyunan gelen gelir Afrika'ya yardım eden ve engellilere yardım etmek için kurulmuş şirketlere bağışlanmıştır.
Crysis 2 ve 3 ise bu haberden sonra (bağış) daha çok satış yapmıştır.
Bu satışın çeyreği Crytek'e, geri kalanı ise yine yardım olarak dağıtılmıştır.
Birazı belediyeye gitmiştir.
Crysis'in oynanış biçimi non-stop (aksiyon olmayan yer yok) olmasına rağmen "araya giren kısa filmler" (cut-scene) içinde biraz mola verebiliyorsunuz.
Birden cut-scene'lerde oynamanız gerekse bile en azından parmaklarınızı kıtlatmaya yetecek vakit oluyor.
Çünkü şehirde öylece dursanız bile bir yaratık gelip sizi öldürebilir.
Her ne kadar "pek ölmesenizde"...
Oynamanızı tercih ederim.
Buyurun sistem gereksinimleri:
(PC)
Minimum:
İşletim Sistemi :Windows XP veya Windows Vista
CPU : XP için 1, Vista için 2.5 GHz eşleniği
Bellek: XP için 1 GB, Vista için 2 GB
Grafik kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800
Yerel Disk : 12 GB boş disk alanı
DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Geri kalan oyunlar ise genelde her özellik +1 arttırılarak sistem gereksinimleri hazırlanmıştır.
-Yeselectro
Son düzenleme: