Crystal Craft © FakeLobby / ÇakmaLobi Plugin Paketi!

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bugün @Secret_wither Adlı Kişi İçin yaptığım çakmalobi plugin paketini tanıtıcağım.
Not: Bu Plugin Paketi @Secret_wither 'e özeldir.

Motd:

Giriş Ekranı:

Burda bilinmeyen komut demesi

Bir Sorun Olduğunda Size Pusula Veriyor ve bu pusula ile lobiye gidiyorsunuz.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özentiliğin bu kadarı..
(Neresi diyecek arkadaşlar olursa: sunucu aktarma sırasında hata olursa, oyuncuya pusula verip geçirmeyi Colere ve GameTurk'e yapmıştım. Arkadaş zaten oradan görüp bir hayli istedi benden, bende vermeyince sonuç)

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özentiliğin bu kadarı..
(Neresi diyecek arkadaşlar olursa: sunucu aktarma sırasında hata olursa, oyuncuya pusula verip geçirmeyi Colere ve GameTurk'e yapmıştım. Arkadaş zaten oradan görüp bir hayli istedi benden, bende vermeyince sonuç)
KArdeşim sen insanları ayaklı cüzdan olarak görüyorsun herhalde bu paketi yapmadan önce pana yaparmısın dedim 100 tl dedin allah gözünü doyursun fakirmisin sen annen baban fakirmi seninde bu kadar paraya ihtiyacın varmı!

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Özentiliğin bu kadarı..
Aynı şekilde GameTurk haritasını benim onlara kopyalamamı ( aynısını yapmamı ) istediler.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Burada kullandığınız komut bloklu giriş eklentisi bana mı ait? (SpigotMC forumlarındaki CommandBlockLogin eklentisinin sahibi FECoder isimli kişi benim :S) Kayıt ve Giriş için ayrı yazı belirleme sanırım sadece benim eklentide var da...

.s.s.s.s

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Kullandığım Eklendi Umut'a Ait Merak ETme önüne kemik atmadım havlamana gerek yok.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Kardeşim Kullandığım Eklendi Umut'a Ait Merak ETme önüne kemik atmadım havlamana gerek yok.
Bilgine göre çok büyük konuşuyorsun, yazık. Benim sorumla senin dediğinin ne alakası var? Ki zaten bu eklenti bana ait değilse sadece Umut'a ait olabilirdi, kendisi eklentinin kaynak kodlarını benden (ç)aldı da... Bilginiz olmadan konuşmayın, küçük düşüyorsunuz sonra.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KArdeşim sen insanları ayaklı cüzdan olarak görüyorsun herhalde bu paketi yapmadan önce pana yaparmısın dedim 100 tl dedin allah gözünü doyursun fakirmisin sen annen baban fakirmi seninde bu kadar paraya ihtiyacın varmı!
Eheh, hayır sadece senin gibi tiplerin, benden bedavaya alıp sonra ona buna satmasını istemediğim için fiyatı uçuyuruyorum. Yazık, düşünme kabiliyetin fazla ileri değil, anlayabiliyorum..

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Burada biraz gerginlik seziyorum.
Lütfen tartışma çıkarmayın kimse kimseyi üzmesin.
:şapka:

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgine göre çok büyük konuşuyorsun, yazık. Benim sorumla senin dediğinin ne alakası var? Ki zaten bu eklenti bana ait değilse sadece Umut'a ait olabilirdi, kendisi eklentinin kaynak kodlarını benden (ç)aldı da... Bilginiz olmadan konuşmayın, küçük düşüyorsunuz sonra.
Umut Senin kodlarınımı çaldı haha :D[DOUBLEPOST=1440944405,1440944146][/DOUBLEPOST]
Eheh, hayır sadece senin gibi tiplerin, benden bedavaya alıp sonra ona buna satmasını istemediğim için fiyatı uçuyuruyorum. Yazık, düşünme kabiliyetin fazla ileri değil, anlayabiliyorum..
Kardeşim bana @Secreti_wither böle yapmamı istedi ben kendime göre yapmadım ama okuma yeteneğin olsa anlardın zaten bu bana ait değil secret_withere yaptım o kişide lobiye aktarılmada sorun olduğunda pusula ile geçiş yapsınlar dedi bunu bana değil kendine söle istersen.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Umut Senin kodlarınımı çaldı haha :D[DOUBLEPOST=1440944405,1440944146][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bana @Secreti_wither böle yapmamı istedi ben kendime göre yapmadım ama okuma yeteneğin olsa anlardın zaten bu bana ait değil secret_withere yaptım o kişide lobiye aktarılmada sorun olduğunda pusula ile geçiş yapsınlar dedi bunu bana değil kendine söle istersen.
Evet çaldı, çok mu şaşırdın?

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, Bu zamana kadar kimse bilmiyordu sen durduk yere o kodlarımı çaldı dedin başkalarını kıskanka, özgün ol!