Crystal Craft © Lobi Plugin Paketi | Sorunsuz | Acıksız| 1.7x 1.8x !

Başka Plugin Paketleri Yapabilirmiyim ??

• Yap,, Hatta Faction Yap.

Kullanılan: 11 32.4%
  • Yap,, Hatta Skyblock Yap.

Kullanılan: 13 38.2%
  • Yap,, Hatta Survival Yap.

Kullanılan: 6 17.6%
  • Hiç Yapma Kötü Olmuş :(

Kullanılan: 4 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    34

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bugün Kendi Yaptığım Lobi Plugin Paketini Tanıtıyorum Skriptler Pluginler Hepsini kendim editledim hiçbir kimseden alıntı yapmadım umarım beğenirsiniz :)

Not: 1000 + İndirmeye Mapı Paylaşabilirim..
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Özel) Plugin Paketi Yaptırmak İstiyorsanız Skype : AliensHacker80
Not 2: Chestcommand menusu isteğe göre yapılır yaptırmak istiyorsanız skype geliniz.
Her indiren Teşekkür ederim yazarsa sevinirim..

Son düzenleme:

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl Mediafireye yükliyemedim hata verdi daha ilk defa yükliycektim virüs total da daha ilk yani ilk defa konu açıyorum gibi :D[DOUBLEPOST=1440826341,1440826258][/DOUBLEPOST]Motd Eklendi !!

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Çok temiz çalışma olmuş.Elinize sağlık.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok temiz çalışma olmuş.Elinize sağlık.
Teşekkür Ederim İstediğin bir plugin paketi varsa yapabilirim şu anda boşum yani işsizim plugin paketleriniz dile getirirseniz elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım Saygılar - CrystalCraft...[DOUBLEPOST=1440830802,1440830734][/DOUBLEPOST]Paketle ilgili sorununuz olursa & editlemek istediğiniz mesajlar Skype AliensHacker80 her zaman açığım . Sizin istekleriniz benim için çok önemlidir en kısa sürede yaparım.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Teşekkür Ederim İstediğin bir plugin paketi varsa yapabilirim şu anda boşum yani işsizim plugin paketleriniz dile getirirseniz elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım Saygılar - CrystalCraft...[DOUBLEPOST=1440830802,1440830734][/DOUBLEPOST]Paketle ilgili sorununuz olursa & editlemek istediğiniz mesajlar Skype AliensHacker80 her zaman açığım . Sizin istekleriniz benim için çok önemlidir en kısa sürede yaparım.
Bana paket değilde bir Plugin lazım esitleyebilirmisin.Group Menager ile uyumlu olacak.Adı AutoRank

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portlu serverimde test ettim çalışıyo :D bu arada za xd geçici bi yazıydı test edene kadar onu yazdım :D

Son düzenleme:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gayet başarılı bir paket indirip editliyeceğim belki gerek olduğunda kullanırım diye saklıyacağım.