Cs 1.6 Ban Kaldırma

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

store_image_02_1920x1080.jpg

CS 1.6 Ban Kaldırma
Engin Denizlerden Merhabalar!
Ucu bucağı gözükmeyen konulardan bu konuyu şu an okuyorsunuz. Bu konuda sizlerle birlikte CS 1.6 Ban Kaldırma konusuna göz atacağız.

CS 1.6 Hakkında Düşüncelerim
Bana göre hiçbir zaman CS 1.6, CS GO'nun yerini tutamaz, tutamayacaktır da. Çünkü CS GO grafik gibi birçok şey bakımından üst durumdadır. CS 1.6'nın hala tercih edilmesinin sebebi bana göre bazı kişilerin bilgisayarlarının CS GO'yu kaldıramamasıdır. Eğer onların da bilgisayar CS GO'yu kaldırsaydı eminim ki çoğu CS 1.6 yerine CS GO'yu tercih ederdi.

CS 1.6 Ban Komutları Ne İşe Yarar?
Bu komutların ne işe yaradığını anlatacak olursak istediğiniz oyuncuyu banlamanızı yani oyundan uzaklaştırmanızı sağlar. Bu kodlar daha çok hileleri banlamak için kullanılırlar. Ama ne yazık ki bazı kullanıcılar ip değiştirerek tekrar girebilmektedirler. Yine de bu ban olayı ile istediğiniz kişileri banlayabilirsiniz. Zaten ban kaldırma olayı da bunun için gelmiştir. Bazı kullanıcılar dikkatsizlikleri sonucu yanlış kişileri banlayabilir ya da banladığı oyuncunun banını kaldırması gerekirse elbet komutla oyuncuların banını da kaldırabilirler. Bunun yanında oyuncuya ban yerine küçük bir ceza vermek isteyenlerse oyuncuyu oyundan atabilirler.

CS 1.6 Ban Komutları
Bu konu hakkında çeşitli bilgileri verdiysek şimdi ban atmaya ve bunu kaldırmaya geçebiliriz. Aşağıda tüm banla ilgili komutları bulabilirsiniz.

5.png
Engin okyanuslarda bir gemiyi daha batırıyoruz. :şapka:
İyi Forumlar!
 



Üst