burak743434
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Phantomers bunu dene cs:go yoksa arda süper.[DOUBLEPOST=1439467302,1439467288]keşke benim de olsa dediğim bir oyundur csgo![]()
Phantomers bunu dene cs:go yoksa arda süper.[DOUBLEPOST=1439467302,1439467288]
Phantomers Gerçekten İyi Oyun Cs:go Ya Göre Ama Mapları Baya Küçük Olduğundan Zevk Vermiyor Birde Oyuna Para Verdikçe Silah Upgrade Edip Hayvan Gibi Kesenler Var![]()
Ben O Oyunu Kapalı Beta Keyleri Dağıtıldığında Oynamıştım Açık Beta Olana Kadar Oynadım 10-15 Lvl Falan Kastım O Zaman Silah Upgradesi Ve Silah Almak İçin 10M Para ve 10K Elmas Vermişlerdi Deneme Amaçlı Her Silahı Falan Denedim Sonra Sanırsam 7 Temmuzdu Oyun Açık Beta Oldu her şey Sıfırlandı Emek Olarak Oynadım Silahı 3 Upgrade Yaptım Sonra Baktım 2-3 Gün Sonra Herkes Max Upgrade Yapmış Snıperlarda Falan Baya Etkili Oluyordu Sonra Uzun Süre Girmedim Baya Değişmiştir Formattan Sonra Yüklemedim Cs:go Alışmaya Çalışıyorum Zaten Hep Ölüm Sayım Öldürme Sayımın 2-3 Katı Olduğu İçin Uzun Isınma Zamanı GerekecekŞahnsen dün başladım ve daha bir update ( basım , yükseltme ) raslamadım ha direk düz vuruşta öldügüm filan var ama o kadar da olması lazım bazı maplar inanılmaz hoşuma gitti benim onayımı alan nadir Fps ler arasına girmeyi başardı.
Eğer istersen umut beraber oynayalımbirçok kişi ile beraber oynamak daha zevk verici olacak dır.
Oyunda Benim Gibi Noob san Girdiğin Her Oyundan Atılabilirsin Git Phantomers Da 20/5 Gitmeye Başla Ondan Sonra Cs:go Gel Phantomers Geri Tepme Ve Oynanış Bakımından Cs:go İle Çok Farklı O Yüzden Alışman Lazım Aim Fazla Uğraş İstiyor Phantomers Da Aim Diye bir şey Yok Neredeyse Silah Seçimi Raund İşleri Falan Yok Alışman Uzun Sürecek Alışırken Girdiğin Oyunlardan Atıla Atıla Alışacaksın Yada Benim Gibi Günde 1 Saat Botlar ve Training Maplarda Uğraşıp 10 Dk Normal Oyun Oynayacaksınphantomers var zaten de csgo istiyorum :/