Gloin
''Far Over The Misty Mountains Cold...''
- En iyi cevaplar
- 0
CS GO Başlatma Seçenekleri
MMOFPS tarzı oyun olan mermi kokaaan, bomba kokaaan CS GO'yu daha güzel bir hale getirecek bu kodlarımızı birazdan sizlerle buluşturacağım ve yararlarını söyleyeceğim. Bu seçenekler daha çok mermi kokmasını sağlayabilir dikkat edin.
CS GO Başlatma Seçenekleri Ne Anlama Gelir ?
Arkadaşlar oyuna girmeden önce yazılan kodlara denir. Bu kodlar ciddi ciddi oyunda iyi oynamanızı sağlayabilir daha kolay hale getirir kısacası. Bu kodları sadece CS GO'ya özel sanmayın bu kodlar bütün oyunlar için geçerlidir fakat farklı kodlar tabikide CS GO'ya verdiğimiz kodlar değil.
Nasıl giriyoruz derseniz :
steam adlı oyun platformuna giriyoruz arkadaşlar.
Kütüphane'ye tıklıyoruz.
CS GO adlı oyuna sağ tıklıyoruz ve Özellikler adlı seçeneğe tıklıyoruz.
Karşımıza çıkan ekrana kodlarımızı yazıyoruz arkadaşlar.
Şimdi bu kısma yazılacak kodları yazalım :
-freq 60 : Forumun kadim dostları hani Bilgisayar Bey'in yenileme hızı vardır işte o bu kod için lazım. Normalde PC Kullanıcılarının yenileme hızı 60 olur fakat bazı bilgisayarlarda bu 100, 120, 144 olabilir. Ona göre 60 yerine söylediklerimi yazabilirsiniz.
-w 1920 : Forumun kadim dostları bu kodcuk ise oyunda yandan genişliği temsil ediyor. Hemde çözünürlüğü arttırıyor kullanırsanız FPS düşüşü yaşayabilirsiniz. Keyfinize göre düşürebilirsiniz mesela 1380 fln.
-h 1080 : Forumun kadim dostları bu kodcuk ise üstten aşağı baskı yapan tarafı temsil ediyor. Bundan önceki verdiğim kodun diğer yarısı yani. O yandan bu kod ise üstten. Buda aynı diğer kod gibi fps düşürür arkadaşlar. FPS düşüşü yaşamak istemiyorsanız -w 1280 -h 960 bu kodu kullanabilirsiniz.
threads 8 veya 7 : Niye 8 veya 7 diyorum derseniz arkadaşlar bu kod sizin işlemcinizin çekirdek sayısına bağlıdır. Peki işlemcimizin çekirdeği nasıl bulunur ? Forumun kadim dostları Bilgisayarım'a sağ tıklıyoruz. Ve özellikler seçeneğine basıyoruz. Daha sonra sol tarafta olan Aygıt Yöneticisine tıklayıp çıkan pencere9 şeysinde İşlemcilere tıklıyoruz ve kaç tane olduğunu sayıyoruz arkadaşlar. Ve -threads kodu sonrası oraya kaç tane saydıysanız onu yazıyorsunuz.
-high : Forumun kadim dostları bu kodcuk sisteminiz ile bir nevi anlaşıyor gibi diyelim. Bu FPS artmasını sağlıyor. Bilgisayarın gücünü ve ramini bu kod ile CS GO'ya aktarıyorsunuz ve daha akıcı bir oyun yaşıyorsunuz. Buda böyle delikanlı bir kod.
-novid : Eveeet geldik en sevdiğim koda bu kod çok yararlı bence. Hani şu oyuna girerken Valve'nin yaptığı bir CS GO İntrosu varya onu kaldırıyor yani birden ses patlaması yaşayıp sandalyeden düşmüyorsunuz. Direk oyun ekranına gidiyor yani bence çok iyi.
-console : Bu kod ise oyuna girince konsol'u açmak isterseniz '' tuşuna basmanıza gerek. Fakat bu kod ile direk konsol açılıyor oyuna girdimi. Sizin yararınıza ama fazla ihtiyaç yok bence gereksiz biraz.
+exec : Bu kod ise oyunda kendinize bir config dosyası oluşturduysanız otomatik olarak config dosyanızı çalıştırıyor bence gayet mantıklı.
-nod3d9ex : Bu kod ise bence yazılması gereken kodlardan biridir kesinlikle Dirext 9 otomatik olarak kullanıyor. Ve bu neden ile FPS artışı yaşıyorsunuz arkadaşlarım benim.
Forumun kadim dostları evet kodcuklarımız burda bitmiş bulunmakta eğer kodlar çalışmaz ise bana özelden mesaj yoluyla iletebilirsiniz her derde deva Gloin Usta çözümleri vardır. Kodları ayrı ayrı yazıyoruz birleşik yazmıyoruz yoksa çalışmaz.
Konumuz burda bitmiş bulunmaktadır kadim dostlarım. İyi forumlar !
Son düzenleme: