CS GO Bıçaklar

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
gamer.png

CSGO.png

CS:GO Bıçaklar

Selamlar!
Tekrardan merhabalar, 1 ay önce sizlere veda etmiştim ama tekrardan geri döndüm ve çok iyi bir konuyla!

CS:GO NEDİR?

Cs:go Valve Ve Hidden Path şirketlerinin geliştirdiği steam'da ilk 10'da yer alan bir oyundur. Günümüzde en çok oynanan Savaş oyunlarından olan CS:GO'nun açılımı Counter Strike Global Offensive Adından'da anlayacağınız üzere oyundaki en son rütbe ''GLOBAL'' rütbesidir. İlk Rütbe'de ''SİLVER'' dır. Oyunun en kutsal haritası olan DUST 2'ye geçtiğimiz haftalarda yepyeni bir güncelleme gelmiş ve DUST 2 yeni bir şekil almıştır.
Oyun çok fazla ekipman istemiyor sadece 2GB Ram'iniz ve WİNDOWS 7-10 (Linux-Macos X) arası bir sürümüz olsun o yeter.
Bana göre oyun Dünyadaki en iyi FPS,SAVAŞ Oyunu.
Oyunda birçok oyun modu bulunmakta bunlar; Rekabetçi, Basit Eğlence, Uçan Gözcü, Ölüm Maçı Ve 1VS1'dir. Oyun steam'da 24,5 TL'ye satılıyor. YIlbaşında 10 TL'ye kadar düşüyor. Açıkçası verdiğiniz paraya'da değiyor yani. Senden daha iyi oyunlar bekliyoruz VALVE! Hidden Path sende alınma yani :D .

CS:GO'da bıçaklar ne işe yarar?

CS:GO'da bıçaklar yakın mesafeden tek vuruşla veya çift vuruşta kullanıcıları kesebilecek türdendir.
CS:GO'da bıçaklar daha çok görünüş için kullanılır.Yani savaşta kullanılmak için fazla alınmaz.Ama
sağlam bir bıçağınızın'da olması çok'da kötü olmaz. Envanterinde havalı bir bıçağı'nın olmasını kim istemez ki...

Bıçaklar Kaç vurur?

İlk önce Cs:Go'daki tüm bıçaklar sabit vurur.
Örnek; Karambit ile'de vursanız CT klasik bıçakla'da vursanız aynı hasarı verirsiniz. Yani Hava için kullanılması'da bundan kaynaklı.

Bıçak darbeleri.png

CS:GO da klasik bıçaklar neler?

Anti-Terörist takımının klasik bıçağı

Bu bıçak Anti-Terörist takımına girdiğiniz anda envanterinizde özel bıçağınız yoksa bu bıçak gelir.

Terörist Takımının klasik bıçağı

Bu bıçak Terörist takımına girdiğiniz anda envanterinizde özel bıçağınız yoksa bu bıçak gelir.

Oyunun Popüler Bıçakları:

Karambit

Oyunun En Popüler bıçağı olarak tanınır.

steam Plartformun'da satış fiyatları

steam topluluk karambit.png

ButterFly (Kelebek)

Oyunun en popüler 2.bıçağı ve en gösterişli bıçağı!

steam Plartformun'da satış fiyatları

steam topluluk kelebek.png

Bıçaklar:

M9 Bayonet

M9 Bayonet için steam fiyatları bunlar;

M 9 BAYONET STEAM.png

Bayonet:

Bayonet için steam fiyatları bunlar;

Bayonet steam topluluk.png

Flip (Sustalı)

Havalı bıçak.

Flip (Sustalı) için steam fiyatları bunlar;

Flip sustalı steam topluluk.png

Hunstman

En iyi bıçaklardan. Ve kendim bir ara bu bıçağı kullanmıştım ve güzel bir performans almıştım.

Hunstman (knife) için steam fiyatları bunlar;

Hunstman steam topluluk pazarı.png

Gut Knife

Gut Knife için steam fiyatları bunlar;

Gut Knifee steam topluluk.png

ayraç.png

Merhaba arkadaşlar ben Eren, bir süre önce stajyer görevine tekrar başladım ve bu yolda çok kararlıyım konularımda görmek istediğiniz şeyleri lütfen bana özel mesaj veya konu yorumu olarak bildirmeyi lütfen unutmayın. Biliyorsunuz ki ''El elden üstündür.'' Ve konularımızı siz değerli üyelerimize sunuyoruz ve sizler görüyorsunuz bu yorumu yapmak sizin en doğal hakkınız lütfen bu hakkı kullanın. Ama sizden ricam konuma baltalama amaçlı yorumlar yapmayın ben ihbar etmeyim sizde uyarı puanı almayın lütfen.

İnşallah yazımı beğenmişsinizdir.

KONU HAKKINDA VİDEOLAR:

Konu güncel.

KONU GÜNCEL. Lütfen bakın emek harcadım.

Konu güncel.

Konu güncel.

Konu Güncel.