- En iyi cevaplar
- 21
CS GO Bunny Açma Kodu
Merhaba arkadaşlar bugün size "CS GO Bunny Açma Kodunu" göstereceğim, konuya geçelim.
CS GO Bunny nasıl açılır?
CS GO Bunny yapmak için oyunda "é" tuşuna tıklamamız gerekir.Bastığınız halde karşınıza konsol gelmiyorsa Ayarlardan konsolu açmanız gerekir.
Konsol nasıl açılır?
Oyuna girdikten sonra sağ üst köşede "Seçenekler" vardır.Seçenekler butonuna tıklıyoruz.Karşımıza altı farklı buton geliyor.Bunlardan "Oyun ayarları" olan butona tıklıyoruz.
Karşımıza gelen sayfada "4." olan Geliştirici Konsolu etkinleştir vardır.Bu Geliştirici Konsol "Hayır" ise "Evet" yapıyoruz.Geri diyoruz ve çıkıyoruz.Ondan sonra bidaha Seçenekler diyoruz ve "Klavye/Fare" ayarlarına tıklıyoruz.Ve en aşağıya inip "Konsolu Aç/Kapa" Ayarını görüyoruz bu ayara hangi tuş atanmışsa konsolu atanan tuşla açabilirsiniz.
Konsolu açtık şimdi ne yapacağız?
Konsolu açtıktan sonra ben vereceğim "kodu konsola yazın" ve oyuna zıplayarak olmuşmu diye deneyin.
CS GO Bunny Kodu:
sv_autobunnyhopping 1
Not: Kodu yazarsanız ama olmazsa konsola bu kodu girin:
sv_cheats 1
Ek bilgi:
Evet, arkadaşlar aslında konumuz bitti ama ben ek bir bilgi vermek istedim.
CS GO takıma nasıl Bot eklenir ve takımdan Bot nasıl atılır?
CS GO takıma "Bot" eklemek için konsolu açmanız ve benim vereceğim kodu konsola yazmanız gerekir.
Not: Bu kodlar Rekabetçide veya Normal oyunlarda çalışmaz arkadaşlarınızla oynarken veya botlarla oynarken çalışır.
Kod:
bot_add_t = Terörist takımına 1 bot ekler
bot_add_ct = Anti Terörist takımına 1 bot ekler.
bot_kick = Tüm botları oyundan atar.
Evet, arkadaşlar konumun sonuna geldim umarım size faydalı olabilmişimdir.
Moderatör tarafından düzenlendi: