Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

Bernard

Бернард
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
1,286
En iyi cevaplar
61
Beğeniler
2,129
Puanları
5,790


1549803334539.png


CS GO Can Arttırma Kodu

Hepinize selamlar sevgili oyuncular. Bu konumda sizlere CS GO içerisinde sahip olduğumuz canı nasıl yükseltebileceğiniz hakkında bilgiler vereceğim.

Steam içerisinde bulunan atölye sayesinde oyunlara ek modları yapıp yayımlamamız oldukça kolay bir hal aldı. Bu modları, haritaları oyuncular yapıyor ve yine oyuncular kullanıyor. Herkesin zevki birbiri ile aynı olmayacağından da hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Bazı oyuncular, oyununun daha zorlayıcı seyretmesini isterken bazı oyuncular oyununun zorlayıcı olmayıp daha çok eğlenceli olmasının taraftarıdır. Oyunları kendi zevklerimize göre ayarlayabilmemiz ise oyunların, son kullanıcıları kendisine bağlayabilmesinde büyük rol oynuyor.

Şimdi gelelim can arttırma koduna. Bu kodu sadece botlarla çevrim dışı oynarken ya da arkadaşlarımız ile oynarken oda kurucusu isek kullanabiliyoruz. Kodu kullanabilmek için konsolun kullanımını bilmemiz gerekiyor. Eğer konsol kullanımını bilmiyorsanız hemen aşağıdaki butonun içerisinde bulunan linke gidebilirsiniz.


Konsolun açılımını bildiğimize göre artık kodu nasıl kullanabileceğimize gelebiliriz. Oyun içerisinde konsola girdikten sonra öncelikle "sv_cheats 1" kodunu kullanmamız gerekiyor. Bu kod sayesinde oyun içerisinde bulunan belirli veri tiplerini değiştirmemizin önünü açmış oluyoruz. Ardından canımızı arttıracağımız kodu yazacağız. Canımızı arttıracağımız kod - ent_fire !self addoutput "health 1000" - budur. Kodu konsola girerken "-" çizgi işaretini silmeniz gerekiyor. Ben daha rahat kopyalanabilmesi için bu şekilde yazdım. Şimdi gelelim canımızı nasıl istediğimiz gibi arttırıyoruz. Kodun sonunda bulunan "1000" sayısını isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Konunun başında olan fotoğrafta oyuncunun canı 979 olarak ayarlanmış. Eğer sizde 979 olmasını isterseniz 1000'i, 979 olarak değiştirebilirsiniz.

BONUS
Eğer oyun içerisine ölümsüz olmak istiyorsanız konsola "god" yazmanız yeterlidir. Fakat dikkat etmeniz gereken bir husus var. Bu kod her round bitiminde sıfırlanıyor.


BONUS X2

Eğer yazım sizlere yardımcı oldu ise ne mutlu bana. Esen kalın!
 


bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Can kodu arkadaşlarımla oynarken çok işe yarıyor. Oyuna ayrı bir hava katıyor. 1000 cana karşı 100 can yapıyoruz :D
 

Üst