- En iyi cevaplar
- 0
Çekiliş Yapmak yasak değil mi?
Değil diye biliyorum fakat bu zaten pek çekiliş gibi olmamış.Çekiliş Yapmak yasak değil mi?
Çekiliş Yapmak yasak değil mi?
Değil diye biliyorum fakat bu zaten pek çekiliş gibi olmamış.Çekiliş Yapmak yasak değil mi?
ama genelde tüm çekiliş yapanların konusu siliniyorDeğil diye biliyorum fakat bu zaten pek çekiliş gibi olmamış.
Adminler biliyordu silmedi. Bilmiyorum.ama genelde tüm çekiliş yapanların konusu siliniyor
neden?Değil diye biliyorum fakat bu zaten pek çekiliş gibi olmamış.
Çekilişe adamın adını 2 kere yazarsan tabi o çıkar :/ bu arada o arkadaşa bir sorunum olduğundan değil.neden?
cidden adını 2 kere yazmışım. Ben ne yapayım? herkes dalga geçiyordu hangisini ekleyip ekleyemeceğimi şaşırdım. Ordada karışıklık olmuş.Çekilişe adamın adını 2 kere yazarsan tabi o çıkar :/ bu arada o arkadaşa bir sorunum olduğundan değil.
Kardeş Çekiliş Bu Gün Olacaktı Arkadaş Dün Çekilişi Yapmış :C Benim Yoruma Bak İstersen :CÇekiliş Formu:
-Ad:Muhsin
Soyad:Yazıcıoğlu
Yaşadığın Ülke:Türkiye
-SkypenowsMC
-Steamnows
-E-Posta Adresin:[email protected]
Sana Ulaşabileceğim Bir Yerkype
Bana Notun (varsa):Yok
İp Adresin (zorunlu değil)Vermiycem![]()
Hadi be off olsun var cs go zatenKardeş Çekiliş Bu Gün Olacaktı Arkadaş Dün Çekilişi Yapmış :C Benim Yoruma Bak İstersen :C
Hadi be off olsun var cs go zaten![]()
Hmm 2 kez yazmış aynen.Ama yapcak bir şey yokBizde Yok :C Hem O Attığım Fotoğrafa Baksana :C
dedimya neden olduğunu. Birde sizde tutup dalga mesajları atmasaydınız hiçbiri olmazdı. Birde beni düşünün. Sizin hatanız yani.:C
![]()
Hem Çekiliş 26 Ağustosda Olmayacakmıydı._.
Ben Dalga Mesajı mı Atmışım :Cdedimya neden olduğunu. Birde sizde tutup dalga mesajları atmasaydınız hiçbiri olmazdı. Birde beni düşünün. Sizin hatanız yani.