CS:GO Deagle Playslerim

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar herkese,
Öncelikle şunu bilin bunu yabancı kanallara yollayacağım bu yüzden adamlarla dalga geçmiyorum. Bunları yaptığım sırada bunnyhop scripti bile bilgisayarımda yoktu. Bunu bilerek izlerseniz sevinirim. :)
Yeni bir video ile karşınızdayım. Biliyorum efsane kaliteli bir video olmadı ama içeriği efsane :) Videoyu neden inglizce yaptığıma gelirsek bu deagle playslarini yabancı youtuberlere yollayacağım eğer kabul olursa bayağı iyi olacak :)
Bilenler bili Sparkles mesela.

Son düzenleme:

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bence şu şey çok hoştu, B'de yaptığın 4'lü... Ancak FPS 30'da kaydetmiş herhalde o yüzden biraz sıkıntılı be ya

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FPS düşük diye sanırım ama Triggerbot kullanmıyorsun değil mi?
Bana ya da buraya o maçın dosyasını atabilir misin? Birinci elden izlemek istiyorum garip geldi oynayışın...
Edit: Yeniden baktım ve hile kullandığını düşünüyorum, yüksek ihtimalle hemde.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bana ya da buraya o maçın dosyasını atabilir misin? Birinci elden izlemek istiyorum garip geldi oynayışın...
Yani evet gibi, verilmesi biraz imkansız refleksler mevcut.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamdır bugün içinde mesaj atmış olurum. Demoda izleyeceğin gibi arkamda bir adam daha var gelenlere ateş eden vuramıyor o ayrı konu :D O düşmanı görükçe bende radardan görüyorum tabii. Ve 10 yıldır CS(Cs:Go'yu 2012 den beri) oynamanın getirdiği tecrübe ile odaklandım ve bekledim :D Zamanı gelince buum hetşat. B tünelden alt tünele ordanda mide gitmem B de olay olunca Adan bu tarafa doğru gelen bir arkadaş diğer adamı midde gördü ve İnglize ''Eğer ace istiyorsan adam x-box da'' dedi ve ben direk görür görmez vurdum. Inferno'yada açık getirelim. Adamlar geliyor bunu biliyoruz arabanın ordaki smoke bitince yardırcaklar. Elimde mp7 var ama Happy nin yaptığı unutulmaz deagle ace ini yapmak istedim orada. Tekrar konsantre olup bekledim. İlk başta adam gözüküt ateş ettim koluna geldi bu kaçtı demiştim ama geldi zaten yavaşlatılmış izle videoyu adam tama aimimin önünde beklyor bir süre. Açıkçası 2. ve 3. adamları birazcık bala vurdum :) steam hesabımdan beni ekleyebilirsin dostum herhangi bir sıkıntı olursa :) Ha bu arada Edit: Diğer oynadığım FPS oyunlarını saymadım steamimdeki oyunları %95 i First Personal Shooter

Smurf hesap ile silver'ları trollediğim aklıma geldi.
Hahahaa bide tam sanki ö rütbeye zeus lanetlenmiş gibi zeusu beceremezsin ya ... :D

Bence şu şey çok hoştu, B'de yaptığın 4'lü... Ancak FPS 30'da kaydetmiş herhalde o yüzden biraz sıkıntılı be ya
Hocam kayıt ederken düşüyor kayıt dışı doku detayı en fazla olan yerde bile 70 FPS :)

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Son killinde crosshair direk olarak fırlıyor. Info alsan bile o kadar hızlı mouse oynatman mümkün değil ki Happy'nin bile 4. killinde crosshair'ı görülür biçimde hareket ediyor. 5ms'den kısa bir sürede direk uçmuyor. Tek bir killinde bakarak WH yada Tiggerbot demiyorum, kayıt hatasıda olabilir ama kayıtta bir sıkıntı yok ise Tigger...

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son killinde crosshair direk olarak fırlıyor. Info alsan bile o kadar hızlı mouse oynatman mümkün değil ki Happy'nin bile 4. killinde crosshair'ı görülür biçimde hareket ediyor. 5ms'den kısa bir sürede direk uçmuyor. Tek bir killinde bakarak WH yada Tiggerbot demiyorum, kayıt hatasıda olabilir ama kayıtta bir sıkıntı yok ise Tigger...
Video 20-30 fps arası olduğu için ( :( )maalesef bende farkettim dediğin gibi fırlamış gibi olmuş ama orada küçük bir kasma olmuş.

Smurf hesap açıp silverlerimi kesiyon len ve bhop script ne ?
Yok hocam bizzat le-lemlere karşı yaptım bu videoları :)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video 20-30 fps arası olduğu için ( :( )maalesef bende farkettim dediğin gibi fırlamış gibi olmuş ama orada küçük bir kasma olmuş.
Bak eğer cidden videodaki gibi oynuyorsan Flip.Side, NiP, NaVi gibi yerlere başvuru yap bütün global arkadaşlarımı referansa çağırırım ciddiyim :D
İyi ama tebrik ederim :)

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak eğer cidden videodaki gibi oynuyorsan Flip.Side, NiP, NaVi gibi yerlere başvuru yap bütün global arkadaşlarımı referansa çağırırım ciddiyim :D
İyi ama tebrik ederim :)
Bunu aileme sundum örnek olarak da Tarik i gösterdim ama pek sıcak bakmıyorlar. Bu sene sınava gireceğim içinde teknolojiye biraz ara vereceğim ayda en fazla 1-2 maç falan atarım. Sınav bitince 18imi geçmiş olacağım. Düşünüyorum o zaman başvuru yapmayı. Her ne kadar resmi olarak yetişkin olsamda o zaman ailemi ikna etmesi daha rahat olur diye düşünüyorum

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları hayatta almazlar dostum merak etme :) Sparkles böyle şüpheli hareketleri almıyor. adama LE-LEM lere attım sparkles bro desen bile almaz uahuhsauh :)

Video'da gerçekten temiz isen başarılar..

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cokk iyi vurmusun o oyunda ben yokum sanirim . INWALLAH global olasin benim gibi

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları hayatta almazlar dostum merak etme :) Sparkles böyle şüpheli hareketleri almıyor. adama LE-LEM lere attım sparkles bro desen bile almaz uahuhsauh :)

Video'da gerçekten temiz isen başarılar..
Ben yinede şansımı denemel istiyorum yahu. Hem sparkles fragmoviel leri benim videomdan değil bizzat maçımın demosunu izleyerek yapıyor. Mobildeyim sparkles başvuru formunda demo dosyasını ve ayrıntıları istiyor