MineBine
Gurbet elde bir başıma neyleyim?
- En iyi cevaplar
- 0
CS GO FPS
Herkese merhaba arkadaşlar, vakit itibariyle de hayırlı sahurlar. Şimdi buradaki konumuz çoğu arkadaşımızın canını yakan bir konu. Belki de çoğumuz bu dertten muzdaripiz.
Belki de bilgisayarınız çok iyi ve oyun hala kasıyor. Belki de oyundan nefret etmeye başladınız. Önereceğim yöntem ile artık tüm bu sorunlara son!
İsterseniz geçelim efendim.
FPS Nedir?
Öncelikle FPS'nin tanımıyla başlayalım. FPS'nin (Frame Per Second) tanımı bir saniyede gösterilen kare sayısıdır. Ki oyunda kasma yaşıyorsanız FPS'iniz de düşüktür muhtelemen.
CS GO'daki FPS'im Kaç?
Belki CS GO'da FPS'inize bakmayı bilmiyorsunuzdur. Hemen söyleyelim. Konsola
net_graph 1 yazarsanız FPS değeriniz ekranda belirecektir.
Peki Bu FPS Sorununu Nasıl Çözerim?
Aslında bunun çözümü çok basit arkadaşlar. Birazdan size anlatacağım adımlarla hem FPS hem de kasma sorununuzu kolaylıkla çözebilirsiniz.
1-) Öncelikle Steam'e giriş yapın ve kütüphaneden oyunun üzerine gelip sağ tıklayın. Daha sonra özelliklere tıkladıktan sonra ''Başlatma Seçeneklerini Ayarla'' butonuna tıklayın.
2-) Vereceğim kodu boş alana yapıştırın. Fakat burada önemli bir nokta var. Bilgisayarınız 2 çekirdekli ise koddaki ''Threads'' yerine 2, 4 çekirdekli ise 4 yazın.
3-) Oyuna giriş yapıp görüntü ayarlarına gelerek ayarları düşürebilirsiniz. Bu size daha fazla katkı sağlayacaktır. Şunu da söylemeliyim ki resimdeki kadar düşürmenize gerek yok. Resim sadece temsili.
Son Olarak...
Ben böyle yaptım FPS sorunu düzeldi arkadaşlar. Umarım sizinkiler de düzelir.
Saygılarımla.
novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -cl_updaterate 128 -cl_cmdrate 128 -rate 128000 -freq 75