CS GO - GARRY'S MOD VS ETS 2

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar geçen gün cs go ve garry's mod aldım ama beğenmedim ets 2 almak istiyorum 11,70TL oyunları iade etsem 7 gün içinde cevaplanıyor ve ayın 4'ünde indirim bitecek ne yapabilirim?

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
iade etdersen o gün içinde iade dilir ve yarında parası gelir

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 saat oynamadıysan bugun iade edilir iade edildikten sonra ise sana paranı 24 saat sonra veriyor 2saat oynadıysan yada alalı 1 hafta olduysa iade edilmez

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
iade ettim zaten onda sorun yok garry's ı iade ettim 4,50tl beklemede 24 saat içinde gönderilicek diyor ama cs:go'yu da iade etmeme rağmen demiyor.

2 saat olarak gösteriliyor ama 112dk oynadım?

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
iade ettim zaten onda sorun yok garry's ı iade ettim 4,50tl beklemede 24 saat içinde gönderilicek diyor ama cs:go'yu da iade etmeme rağmen demiyor.

umduğum gibi değili seçip iade etmeyi denedin mi? bide 2 saat diyorsa iade olmaz ama dene bence

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yapacağın bir şey yok o zaman. O senin dakikana değil saatine bakıyor. Yani 8 dakika için steam seni affetmez :D Ben sadece 20 dakika falan oynayıp iade ettim age of empires 3'ü. Ne zaman geleceğini görmek istersen Garry's Mod'da "İademi Alamadım" diye bir seçenek olacak. Onu seç. O altta yazacaktır.
"İadeniz kabul edildi ve bilmem ne zamanda gönderilecek" diye.

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Garry's mod'da iademi aldım ama cs:go :(

Ets2 alacaktım çıldıracağım ya :(