KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
> Video'yu beğenmeyi unutmayın :3
> Abone olarak beni takip edebilirsiniz
* steam - steamcommunity.com/id/keremtokgoz
__
Algı meselesi ve ayrıca ben çok güldüm.Hiç komik değil. Gülmedim. Saçma sapan başlıklar koymayın lütfen <3.
Milleti güldüremiyorsanız komik anlar vb. şeyler yapmayın.
bende seni fazla ciddiye almadım o yüzden ciddiye alınmak istiyorsan böyle yorumlar vb. tarzı şeyler yapma.Hiç komik değil. Gülmedim. Saçma sapan başlıklar koymayın lütfen <3.
Milleti güldüremiyorsanız komik anlar vb. şeyler yapmayın.
bende seni fazla ciddiye almadım o yüzden ciddiye alınmak istiyorsan böyle yorumlar vb. tarzı şeyler yapma.
Yorumumu daha kişisel ve ciddi yaptım. Bakın belki ilerde işinize yarar?Algı meselesi ve ayrıca ben çok güldüm.
Sizde yorum yaparken 1 kere düşünün.
İleride youtuber olmayacağım için yaramaz hem olsam böyle bir yorumu göz ardı ederdim.Yorumumu daha kişisel ve ciddi yaptım. Bakın belki ilerde işinize yarar?
Boş ver kardeşim sen işine bak sanki bu işleri kendisi çok biliyor sen devam böyle yorumları göz ardı et.bende seni fazla ciddiye almadım o yüzden ciddiye alınmak istiyorsan böyle yorumlar vb. tarzı şeyler yapma.
Şurda ego kasmak için bana böyle şeyler yazma lütfen.İleride youtuber olmayacağım için yaramaz hem olsam böyle bir yorumu göz ardı ederdim.
Ve ben ciddiyim.
Boş ver kardeşim sen işine bak sanki bu işleri kendisi çok biliyor sen devam böyle yorumları göz ardı et.
O kişi benim kardeşim ona kötü yorum hakkın yok hatalarını söyleyip tavsiye vermek varken hep kötülüyorsun.Şurda ego kasmak için bana böyle şeyler yazma lütfen.
Ben o yorumu senin için mi yazdım . Youtuber olacak arkadaşımız için yazdım her şeyi kendi üstüne alma pls.
Sen eleştiriye kötülemek diyorsan, kardeşine söyle afedersin youtube u bıraksın. Eleştiriye açık olman lazım. Benim orda yaptığım kötülemek değil, ilk başta biraz aptalca bir yorum yaptım ve sonra düzelttim. Eleştirisel bir yorum yaptım. Eğer eleştiriye açık değilsen, kötü yorumlara katlanamıyorsan, YOUTUBE A BULAŞMA KARDEŞİM. BU KADAR BASİT.O kişi benim kardeşim ona kötü yorum hakkın yok hatalarını söyleyip tavsiye vermek varken hep kötülüyorsun.
Kabalaşmadan da eleştirili olabilirsin.
Kardeşim kendin hata yapıyorsun sonucunda bana fırça atıyorsun ilk yorum gibi yorum atsan Amella.Sen eleştiriye kötülemek diyorsan, kardeşine söyle afedersin youtube u bıraksın. Eleştiriye açık olman lazım. Benim orda yaptığım kötülemek değil, ilk başta biraz aptalca bir yorum yaptım ve sonra düzelttim. Eleştirisel bir yorum yaptım. Eğer eleştiriye açık değilsen, kötü yorumlara katlanamıyorsan, YOUTUBE A BULAŞMA KARDEŞİM. BU KADAR BASİT.
Tamam kardeşim haklısın ama ben şuna sinirlendim orda yorumumu değiştiriyorum eleştirisel yorum yapıyorum ona da kötü yorum diyorsun hakkın yok diyorsun .Kardeşim kendin hata yapıyorsun sonucunda bana fırça atıyorsun ilk yorum gibi yorum atsan Amella.
Eleştiri yap ama sen ilk yorumunda kabaca yaptın güzel bir dilde yapsan ne olurduTamam kardeşim haklısın ama ben şuna sinirlendim orda yorumumu değiştiriyorum eleştirisel yorum yapıyorum ona da kötü yorum diyorsun hakkın yok diyorsun .
Eleştiri bu kardeşim eleştirinin kötüsü olur iyisi olur eleştiri yapmaya hakkımız yoksa silin kanalı rahatlayın öbür türlü tüm videolarınızın sohbet kısmını kapatmanız gerekebilir :3.