Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tutacağını sanmıyorum bi süre sonra bırakacaksın zaten sıkılıp şimdiden bırak gitsin,koyduğun youtube logosu da hazır yapılmış,çoğu insan farklı içerik arıyor,ya farklı üret yada bırak
Tutacağını sanmıyorum bi süre sonra bırakacaksın zaten sıkılıp şimdiden bırak gitsin,koyduğun youtube logosu da hazır yapılmış,çoğu insan farklı içerik arıyor,ya farklı üret yada bırak
Düşünce şeklin çok yanlış, sen kendi düşünelerini belirtiyorsun ve bir düşüncenin diğer düşüncelerin düşünebilme ihtimalini söylüyorsun bu kadar süper zeka biri olduğunu düşünmüyorum. Birine işini bitir diyeceğine farklı yollar sunman daha mantıklıca olurdur, lakin bu mesajınızdan sonra pekte bir şey beklemiyorum şahsınızdan. Üslup konusuna girmek istemem çünkü aksi taktirde elinizden geldiğince yok ben böyle söyledim böyle söyledim diye yalpalayacaksınız. O yüzden size kısa bir sözüm var ''Kargaşa bilgiden değil, cehaletten doğar''. Logoyu kimse takmıyor emin olabilirsiniz, bir insanın logosuna bakıpta kanal ile ilgili yorum yapmak pekte ilim adabı birinin söyleyeceği şeyler değil, zaten cümleleriniz bir defa çok mantıklı değil, cümlelerin sahibini pekte merak etmiyorum açıkçası.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.