CS GO Karambit

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
gamer.png

Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda CS GO Karambit konusunu anlatacağım.
Keleş kokan bir gün ile tekrardan sizlerleyiz kadim dostlarım.

CS GO Karambit Nedir ?
Karambit CS GO'nun en pahalı bıçaklarından birisidir. Kendisi diğer bıçaklara göre daha pahalıdır. Ucu çok keskindir dostlarım. Kıvrık bir şekle sahiptir. Oyuncuların çoğu Karambit bıçağını sever. Bu yapılan anketlerde ve istatistiklerde çok açık ve net bir şekilde belli olmuştur. Dünyanın en pahalı bıçağıda ayrıca $55.000 ile Karambit Sertleştirilmiş Kasa olmuştur. Float'ı 0 a çok yakın olduğundan dolayı masmavi bir şekle bürünmüştür kendisi. Bir koleksiyon hastası tarafından satın alınmıştır.

Karambit'in ve Diğer Bıçakların Özellikleri :
Arkadaşlar birazdan alt tarafta göreceğiniz tablo Karambit için değil tüm bıçaklar için geçerlidir. Hepsinin özellikleri aynıdır. Yani ''Ooo karambit alayım onun vuruşu daha iyidir'' gibi cümleler boşuna geliyor. Yani bıçağın boyutu ve animasyonu onun vurduğu vuruşu değiştirmiyor.
Bıçakların Verdiği Hasarlar.png

Yukarıda görmüş olduğunuz tabloda olayı anlamışsınızdır umarım.

CS GO En Çok Kullanılan Karambit ?
CS GO platformunda en çok kullanılan Karambit, Karambit Fade'tir. Kendi araştırmam ve forumlardan anketlerden baktım ve buna karar verdim. Zaten Karambit her yiğidin harcı değildir herkeste olmaz ama birinde Karambit olursa oda muhtemelen Karambit Fade'tir. En çok bilinen Karambit türüde Fade'tir ayrıca. Bunu google platformuna yazınca görebilirsiniz.

CS GO En Pahalı Karambit Skini :
CS GO En Pahalı Karambit Skini Karambit Sertleştirilmiş Kasa'dır $55.000 fiyatındadır. Float'ı neredeyse 0 a yakındır inanılmaz bir mavi görüntüsü vardır. 1 günde 100k dolar harcayan bir adam tarafından alınmıştır. Alan kişi bir koleksiyoncudur ve böyle pahalı float'ı çok iyi olan skinleri alan bir adam.
En Pahalı CS Bıçak.png

En Pahalı CS Bıçak Arka Taraf.png

Yukarıda gördüğünüz gibi harika bir bıçaktır.

GloinNOT : Gerçek hayatta karambit vardır ve taşıması yasaktır. 18cm boyundadır oyunda görüldüğü gibidir fakat boyu biraz daha kısadır.
Reel Karambit.jpg

Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda sizlere CS GO Karambit konusunu anlattım. İyi forumlar!

Son düzenleme: